Kültür & Sanat Kızımın adı ne olsun :d? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Karikatür tipli kızıma isim bulun 🤣Yetersiz bellekten dolayı fotoyu düzeltip kaydedemedim 😬 Güncellemeler1 yıl Günco 🖍️ Kızımın adı ne olsun :d? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Çılgın bediş vardı eskiden. Bu da çılgın Edoş olsun 😊 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Başak ya da Betül nedense öyle bir isim havası verdi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. çok güzel çizmişsin ellerine emeğine sağlık :D adı bence Eda prenses olsun 🌸 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂🤭🌸 u Barış_LonelyForever 1 yıl 🌸🌸😂
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Pakize olsun ya da Rüstem 🤣Bu arada çok iyi çizmişsin balım ❤️ 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣❤️😘 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl seks and the City deki Carrie karakterine benziyor.. İsmi Carrie olsun.. 1 5 Yorumla Princessax 1 yıl seks and the Cityy. Yorumla Princessax 1 yıl Site değiştiriyor böyle oldu.. Yorumla Edameda06 1 yıl Onu X ile yazınca site düzeltip Türkçe halini yazıyor 😂 Yorumla Princessax 1 yıl Evet evet fark ettim..😆😊 Yorumla Edameda06 1 yıl 😆🤗 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Safinaz olur bundan sevmedim ben bunu tombiş olanı favorim:d 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Bi dahakine tombiş çizerim Yorumla
Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Dila , su, elmas en sevdiğim isimler.. Ama annesinin adını koyarım ben kesinlikle karakterim böyle:)) 1 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Karikatür değil anime tarzı ismiprenses doğa olsun 1 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Az sonra pavyona düşecek ismiyle analım Arzum olsun 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 318 cevap paylaştı. Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda Özel atamın yazdiği istiklal marşinda ki Şüheda olsun 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tam Ericalık bir tip olmamış mı :D 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Nur olsun çok güzel kafiyeli olur :D 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 725 cevap paylaştı. Sarı kantaron 🤣🤣 2 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı. Sonya 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. alya 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 378 cevap paylaştı. Merry olsun 🥂✨🍀 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı. Lily olsn 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 769 cevap paylaştı. Sarı çiçek.. 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 660 cevap paylaştı. Sarı dilber 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. CE çe okaca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Çılgın bediş vardı eskiden. Bu da çılgın Edoş olsun 😊
Başak ya da Betül nedense öyle bir isim havası verdi
çok güzel çizmişsin ellerine emeğine sağlık :D adı bence Eda prenses olsun 🌸
😂🤭🌸
🌸🌸😂
Pakize olsun ya da Rüstem 🤣
Bu arada çok iyi çizmişsin balım ❤️
🤣❤️😘
seks and the City deki Carrie karakterine benziyor.. İsmi Carrie olsun..
seks and the Cityy.
Site değiştiriyor böyle oldu..
Onu X ile yazınca site düzeltip Türkçe halini yazıyor 😂
Evet evet fark ettim..😆😊
😆🤗
Safinaz olur bundan sevmedim ben bunu tombiş olanı favorim:d
🤣 🤣 Bi dahakine tombiş çizerim
Dila , su, elmas en sevdiğim isimler.. Ama annesinin adını koyarım ben kesinlikle karakterim böyle:))
Karikatür değil anime tarzı ismiprenses doğa olsun
Az sonra pavyona düşecek ismiyle analım Arzum olsun
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda
Özel atamın yazdiği istiklal marşinda ki Şüheda olsun
Beyzanur olsun
Julide olsun 😆
Tam Ericalık bir tip olmamış mı :D
İlk görünce aklıma pembelia geldi..
Alev olsun adı dokunduğunu yaksın
Nur olsun çok güzel kafiyeli olur :D
Zilve olsun. Hem zilli hem cilveli.
Çalı süpürgesi 🧹