Sizce oyunculuk yapabilirmiyim yazımı okursanız sevinirim?

Arkadaşlar şimdi ben 10. sınıftayken bi şiir yarışması var ona katılıyorum ya bişey olmaz katılayım ne olucak kafasıyla çok çok kaybederim diye katılıyorum çok düşük bişey biliyorum 😄 ama olsun ordan başladı bu hevesim neyse giriyorum bizim okul bide bi başka okul katılıyor yarışmaya ben birinci oluyorum şöyle benim şiirim böyle aşırı mimik ve ses tonu isteyen bi şiirdi hocalarım çok beğenip beni böyle oyuncu olabilir tiyatro yapabilirsin diye yönlendirdiler bende tiyatro kursuna yazıldım ilk sahneye çıktığım zaman doğaçlama bişey istedi hoca ama ordaki arkadaşlar beni pek sevmedi sanırsam ya da bana öyle geldi bilmiyorum ama direk bişey bilmeden role atılmamı istediler 🤭 neyse sonra 11. Sınıfta okulumuzun bir hocası Yezda tiyatro yapıcaz sende katılmak istermisin dedi bende tabi aşırı bi heves var hemen kabul ettim yaptığımız senaryoyu canlandıramadık ama bir sürü role girdim ve nedense çok beğenildim tabiki oradakiler profesyonel değiller ama heves işte şimdide öyle içimde bi ukte kaldı sanki ama yapabilirmiyim bilmiyorum benim gibi benden daha güzel insanlar bunu istiyo beni alırlarmı bu işin peşinden koşsam ne bilim küçük bişey bile yapabilirmiyim sizce 🥺
Sizce oyunculuk yapabilirmiyim yazımı okursanız sevinirim?