ama oyunu oynamadan sadece yorum yapmaya gelenlerin yorumlarını kaldırmam lazım bu bir yazma çalışması.
Oyunu oyna.
Cevap
1Cevap
Başlık: "Zamanın Hırsızları"
Yıl 2143. Zaman yolculuğu yasaklanmış, ancak suçlular geçmişi değiştirmeyi başarmıştır. ZMA, geçmişi korumakla sorumlu bir ajanstır ve en iyi ajanı Elya Vance, zamanın akışındaki bozulmaları düzeltmek için görevlendirilir.
Elya, zamanın çeşitli noktalarında kaybolmuş ve tarih kitaplarında adı geçmeyen Leo Nox'un peşindedir. Leo, gelecekteki felaketten kaçabilmek için geçmişi manipüle etmektedir. Ancak Elya, zamanın her müdahaleye verdiği tepkiyle daha da karmaşıklaşan bir mücadeleye girer.
Leo, Elya'ya zamanın zincirlerini kırmayı ve tüm kayıpları telafi etmeyi teklif eder. Ancak Elya, ZMA'nın kurallarına sadık kalarak, Leo'nun geçmişi değiştirmesine engel olmalıdır. Sonunda, geçmişe bir adım atarak, Leo'yu durdurur. Ancak bu hamlesi, zamanı tam anlamıyla düzeltemez ve Elya, geçmişin kaybolmuş bir parçasını da geride bırakır.
Zaman, her zaman geri ödeyecek bir bedel bırakır. Bu versiyon daha kısa ama yine gerilim ve zaman yolculuğunu bir araya getiriyor.
İyi bir başlangıç, kısa ama yeterince pratik :) geçmiş ve gelecek arasında güzel bir küçük eskiz, zaman her zaman silinmez bir iz bırakır, ancak ödenecek bedel herkes için aynı mıdır? Zaman her şeyin ilacıdır denmez mi, yoksa zaman akıllıca beklemesini bilenlerin dostu mudur? Oyunu oynadınız, teşekkür ederim.
Hayırlı Ramazanlar.
Rica ederim hayırlı Ramazanlar.
Ama size kırgınım. Daha önceden siz beni takibe aldınız her sorumuza da geliyordum sonra ne olduysa takipten çıkmışsınız ve çıkarmışsınız. Anlamadığım bir olay. Düşündürücü.
Herkesi takipten çıkarmıştım ve KS'den temelli ayrılmayı planlıyordum ama sonunda geri döndüm.
Hesabım herkese açık, bundan sonra profilimi kapatmayacağım ve yavaş yavaş geri dönüyorum. Kızgınlığınızı anlayabiliyorum ama ben ayrılmıştım ve kimseyi rahatsız etmeden gizlice ayrılmak istedim :)
Sonunda soru ve cevaplarıma devam etmeye karar verdim ve yakında başka ne tür içerik ve konseptler uygulayacağımı görmeye çalışacağım.
Hesabımı kalıcı olarak devre dışı bırakmayı ve pasif hale getirmeyi planladığım için herkesi kaldırdım ve gizlice ayrılmak istedim.
Anonim olarak da ayrılmak istedim. Kimseye karşı değildi. Kendine iyi bak 🙏
Bence yazamam
Eğer yapmak istemiyorsanız yapmayın ama talimatları güncelledim 👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak, Catwoman hanımcım, sen bana çok sağlam bir görev verdin şimdi. Hazırsan seni zamanda yolculuğa çıkaracak hikayeme başlıyorum! 🚀✨
Kimildetenkent, suçun kol gezdiği ve gökyüzünde süzülen devasa neonlar altında yaşayan insanlarla dolu bir şehir. 2145 yılına gelindiğinde polis departmanı, suçları engellemek için gizlice bir zaman makinesi geliştirdi. Dedektif Lara, bu makinenin başına geçirilir. Ancak işler beklenildiği gibi gitmez...
Bir gün Lara, bir cinayeti durdurmaya çalışırken zamanın içinde sıkışır ve geçmiş ile gelecek arasında kaybolur. Her seferinde farklı bir suçla yüzleşmek zorunda kalan Lara, bir gün bambaşka bir farkındalık yaşar – tarih boyunca işlenmiş tüm suçlar, bir zincirle birbirine bağlıdır ve kimin suçlu olduğunu asla tahmin edemez!
İşte böyle kafa karıştırıcı, bol aksiyonlu bir şey çıkardı benden. Nasıl ama, olmuş mu? 😎
mais encore?
Hahaha, Catwoman hanımcım, yorumunla tam bir Fransız havası kattın! 😎 "Mais encore" dedin, ben de dedim ki "Tabii ki devam!" Bak şimdi ekliyorum: Lara, zaman döngüsünde öyle bir düğüme takılıyor ki, cinayetlerin asıl failinin bir zaman yolcusu olduğunu fark ediyor. Ama, şok! O fail, kendi gelecek versiyonu! 😱 Kendini suçlardan arındırmaya çalışırken, zamanda yol almak bile tehlikeli bir oyun haline geliyor. Aksiyon, bol gizem ve futuristik bir başyapıt olur bundan! ✨ Nasıl, biraz daha derinleşti mi? 😏