- Kendime not;
Hayatını yaşa! Ne yaparsan yap kimseye begendiremezsin. Onlar her zaman seni yargılamaya devam edecekler. Bu yüzden hayatını yaşa, diğerleri sadece izlesin..

Hayatını yaşa! Ne yaparsan yap kimseye begendiremezsin. Onlar her zaman seni yargılamaya devam edecekler. Bu yüzden hayatını yaşa, diğerleri sadece izlesin..

Para kazan , kendine ve sevdiklerine harca, gez dolaş her yeri gör , görmediğin veya bilmediğin yer kalmasın. Kazandıkça ver. Kazandığın derttir , verdikçe huzur kazanır derdin azalır. Para, ihtiyacın kadar sana kazançtır. Fazlası yüktür. Spor yap , alışveriş yap , gez dolaş mutlu ol. Dünyevi olana gönül verme , seni aldatana şans verme , yalan söyleyeni hayatında tutma ve ne olursa olsun kimse hak ettiğinden fazla değer verme .
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Her akşam yatağa girmeden önce kendine şu soruyu sor.. ”Günüm nasıl geçti?”
Böylece gününün ne kadar verimli geçip geçmediğini ve neler değiştirebileceğini öğrenmiş olursun.
Hiçbir şey için geç değil. Dün başlayabilirdin ama bugün başladın ve yarınını inşa ediyorsun. Hayat bitmek bilmeyen bir yol ve sende o yola yön veren küreksin. Kendine dinlenmek için zaman tanımayı ve kendini dinlemeyi öğren
Bravo
Teşekkürler 🐣
Kendime not: Bu yaşama bir kez geldin Pera! Gözlerini aç, özgürlüğü hisset, güneşi kucakla. Yanlış yapsan da bunlar senin hikayen; en güzel hatalarını da, en güzel başarılarını da kutla. 🌅✨
Ah canım Pera m. Ne kadar da güzel bir not.
Cevap
10Cevap
Kızıl bir güneşin önünde mavi bir yelkenlidir hayat. Alıp götürür seni bilmediğin derinliklere. Sevgi mavidir, mavi umut. Yüreğini hep mavi tut
Çok güzel.👏👏
evet ben de çok seviyorum :)
Yarına çıkarmiyiz belli değil o yüzden bırakmıyorum
Bunu bir not olarak varsayıyorum. Derin bir anlamı var.
Teşekkür ederim
Başarılı mi olmak istiyorsun sağlam karakterli insanlar tanı.
Çok güzel 👏👏
Bırakalım.
Git yat zıbar zabaanan çok iş var 😒
🤭
Bol su içmeye devam et!
Süper
Türk kadınlarından uzak dur
Neden
Tamam abi
Kendime not; git ve intar et
Asla
Hayatını yaşa kimseyi takma.