10 yıl sonraki kendinize bugünden bir not bırakmak ister miydiniz? Hadi kendiniz için bir not bırakın!

10 yıl sonraki kendinize bugünden bir not bırakmak ister miydiniz? Hadi kendiniz için bir not bırakın!

O kadar dayandın olmamış olabilir ama kendini üzüp kendini kaybetme, yıpratma kendini kimi zaman işlerin yolunda gitmedi kimi zaman aşk hayatın yolunda gitmedi inanıyorum ki aşk hayatın olmasa da işlerin yoluna girmiş hayallerinin biri hariç diğerlerine ulaşmış olucaksın... Birde aptal çocuk umarım cebine para girince götü başı dagatıp kötü alışkanlıklarına devamlı olarak dönüş yapmak yerine arada kaçamak yapmaya devam ediyorsundur unutma her şeyin fazlası zarar 😀
Cevap
5Cevap
kendimi seviyorum derdim
Yoruldun be kaptan… Nereye kadar bu koşturmaca? Aklar düştü saç sakal telinin her bir zerresine. Kapat evinin kapısını, çek üstüne sevgi denen yorganı. Üşüyorsan dertlenme, başında haşır haşır yanan tevekkül sobası var. Dinlen kaptan… Uyanınca her şey güzel olacak
Oy bebeğim seni seviyorum şimdi hayatına girip çıkan aaçma sapan gerekli gereksiz herkesi boş ver ve benimle birlikte söyle :
Oh ben çılgınım
Hayattan zevk alırım
İstediğim gibi yaşarım
Kimseye hesap vermem
Çünkü bu
Benim hayatımm
Lay li lay loy loy li layy
Sektörde bilinen bi isim olacağını düşündüğüm için çabalıyorum. Emeğim karşılığını almıştır umarım 😅
Çok güzelsin derim kendime her yıl geçen seneki halimi daha güzel buluyorum
Umarım hayallerinin bir kısmını gerçekleştirebilmişsindir..
@neyaptinozge iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş.
Hayatımın en mutlu günündeyim
Umarim yaşiyosundur
Uyku yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?