+1 yılüç sene önce ergenken kız arkadaşlarımla sinemaya gitmek için izin almışştım babamdan gittik sinemaya girdik filme annemle babam en köşe koltuktalarmış ve film bitti öyle gördük takip ettiklerini öyle anladık tabi takip ettik demiyorlar bizde bir değişiklik olsun dedik sizdemi bu filme girdinizçfelan böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artik :))
- +1 yıl
Aynen aynen neden takip ettiklerini şimdi anladım millet sevgilisiyle neler yapıyormuş kerhaneye dönmüş pardon da annemgilde erkek ark. Gidiyorum sandılar bence ondan :D
Soran+1 yılSinemayi neye cevirmisler :/
- +1 yıl
Aynen ya
En İyi Cevaplar
+1 yıl4sebe önce kız arkadaşımla gıdıcektık oda sevgılısınıde çağırmış hani olurya bnde bos kalmıyım die birini daha getrmısler sinemaya gırdık çocuk yaklaşıp durup rahatsız oldum sinirlendim mi dedim ki ayağı bir kalk bnde kalktım tokat atıp çıktım herkese rezil oldu aptal😁😞😞
25 Yorumla
Soran+1 yılYazik hoslaniyormus demekki :D
- +1 yıl
Ilk görüşmede ne bu cesaret😊 hak etti
Soran+1 yılOda dogru :)
- +1 yıl
Eee yani😊 herkes yerini blck tskler😊
+1 yılİnanmassın ki bir keresinde patlamış mısırı aldım kolayı aldım oturdum koltuguma tam film başladı arkama iyice yaslandım o sırada reklamlar girdi birde ne göreyim en sevdiğim reklam o sırada arkadan bir ses geldi kız kolasını yere düşürmüş neyseki ağzı kapalıydı sonra film başladı izledim çıktım
00 Yorumla
Fundamentalste bir espriye hayvan gibi gülmüştüm kendimi tutamayıp bütün salon ben gülerken sustu , ben susunca bütün salon aynı anda bana gülmüştü. Öyle saçma nedense yazdım asdfhjj
57 Yorumla
SoranYoo iyiki yazmissin bende guldum :D
- +1 yıl
hayal ettim de çok güldüm :D
Soran+1 yılBizde seni tebrik ediyoruz hakkini yemiyelim :D
Soran+1 yılNiye :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
bir defasinda kiz arkadasimla gitmistik sinemaya, onde 2 kiz oturmusdu biriyle goz goze geldim ve bakistik , sonra o gozunu cekmedi bende cekmedin sonra da kavga ettik popkornumu kafasina doktum ve kolami da uzerine atdim , kizda boksyormus maleesef beni bir guzel benzetmisdi 👿
23 Yorumla
Soran+1 yılBende nerde olursam oluyum bana bakana hep bakiyorum insallah oyle birsey gelmez basima :D
Soran+1 yılBende bu gidisle bakmiyacagim gibi :D
+1 yılBir elimde kola, diğerinde mısır... Salak gibi bir sahnede güldüm.. O sırada öne doğru hamle ettim ve ikisi de üstüme döküldü..:D Gözlerim yuvalarından fırladı sandım..:) Yanımdaki arkadaşımla göz göze geldik rezil oldum...
22 Yorumla
Soran+1 yılgecmis olsun :D
- +1 yıl
Sağol :)
- Kültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFilm izlemiştim bir kere.
Sinemaya gitme amacın ne ki senin? :):
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif03 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide film izlemek :)
- +1 yıl
Ne bekliyorsun anı olarak bakalım?
Soran+1 yılHepimizin vardir komik biseyler :) komik seyler yazanlar olmus gercekten o en arka koltuklarda olan kisiler haric tabi...
Yanımda oturan kız beni de filmin ortasında iyice korkuttu bir den bana bir sarıldı dedim ne oluyor ya? :)
Sonuçta tanımam etmem zaten korktun da çığlık atmıştı bende çığlık atmasına korkmuştum 😂12 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
En yakın kız arkadaşımın doğum günüydü. Onun için sinemada salon kapatmıştım.
Şaka şaka filme kimse gelmemişti. İkimiz tek vardık. Zaten film de çok kötüydü :D
Sıkıntıdan koltuk değiştiriyorduk sürekli ayaklarımızı uzatıyorduk :D01 Yorumla
Soran+1 yılIyimis :)
+1 yılbir tane kız vardı yanında meteor gibi bir sevgilisi yani öyle bir yakışıklılık yok hasedimden ojeyi kızın saçına sürdüm saf farketmedi zaten ojede saçta siyahtı nasıl farketsin :D kopmuştuk arkadaşımla arkadaydık kimsede göremedi :D
23 Yorumla
Soran+1 yılInsafsizlar :D
- +1 yıl
sen görsen çocuğu daha beterini yapardın :D
Soran+1 yılO kadar diyosun :D
Orta sırada oturuyordum ve 2 solumda bulunan kız karanlıkta takıldığı için kucağıma düşmüştü, en sevdiğim tişört battığı için uyuz olmuştum. =/
14 Yorumla
Soran+1 yılIkiside ayni andami dustu ilginc :D
Soran+1 yıltamam :D
anlatırımda reglden bır hafta oncekı donemındeysen fecı canın ceker o yuzden bosver :) cok merak ettıysen ozel yazman sana bısı kaybettırmez ama :)
018 Yorumla
Soran+1 yılSende duzenli olarak regl oluyosun galiba :)
Soran+1 yılNe kazaniriz :)
Soran+1 yılFotoda pek oyle gozukmuyo ama :)
Soran+1 yılHayatimi nasil etkileyebilir merak ettim :D
- +1 yıl
belkıde benı tanıman sayesınde bıcok sorununa cozum bulucam dostun olucam :)) ya da belkıde benden cok hoslanıcaksın arzulıycaksın :) ya da belkıde sorunlarını dınleyen bı sanal arkadasın olucam :) gecenın bı vaktı tum arkadasların uyudugunda ayakta olan bı ben bulucaksın belkıde :) bana mesaj atmak sana hıcbısı kaybettırmez ama atmamanın sana ne kaybettırcegını kımse bılemez :)
Soran+1 yılMeslegin psykologmu :)
Soran+1 yılFransizca biliyor musun :D
Soran+1 yılGerek yok :D evet cok zor :D
Soran+1 yılAynen zorla guzeelik olmaz :D
- +1 yıl
abi helal olsun böyle seri yazan görmedim :D bravo D: senin nasıl sevgilin yok ya hayret bu performansla en az 2 tane olması lazım.
Soran+1 yılValla bende ilk kez goruyorum boyle birini :D @ungesellig
- +1 yıl
üstelik şey yazmış yukarıda beni nerden tanıdın falan gibi birşey demiş. bu özgüvenle en öndeki olman bariz ortada zaten :D ama değilse muhtemelen g*t olacağım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet geçen ay yaşadım. Arkadaşımla gitmiştik , kızın birisi telefonunu kaybetmiş bende hemen olay yerindeydim. Dedim Tango varsa bulurum hemen :D İstemsizce numarasını verdi , o günden beri sevgiliyiz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi :D
Cevap sahibi+1 yılEvet , ben şakasına demiştim aslında oda verince hemen :D Dedim buna ben bir yürüyeyim :D
Soran+1 yılIsini biliyosun :)
Semum diye bir film vardı ona kız arkadaşımla gidecektim kız ekmişti beni bende filme girdim kızın biri korkuyorum yanına oturabilirmiyim dedi film boyunca sarıldı bana öyle anlatıyım dedim :)
24 Yorumla
Soran+1 yılYuh sevgilin e yazik degil mi?
Soran+1 yılTmm:D
en ilginç şey üzerime sos dolu nacho tabağını dökmem olmuştu :(
21 Yorumla
Soran+1 yılZor durum :/
+1 yıllisedeyken çok iyi sevişirdim :) hala arada giderim yer bulamayan liselilere birebir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılutanmiyor musun? :/
- +1 yıl
ya neden utanayım ki arkadaşımla sevgiliside biraz ötede sevişirdi. zaten nerde izlenmeyecek boş film var ona giderdik kimsede olmazdı. bence çok abartıyorsun sen. bütün yorumlara yazdığın ilk kelime utanmıyormusun olmuş. gerçekten hiçbirşey yaşamadın değil mi?
Soran+1 yılhayir :D
- +1 yıl
işte bu yüzden sana çok farklı geliyor ya da uçurumdan atlamak gibi bu benim için heyecan verici ve mükemmel his ama senin için ölüm gibi.. bu tarz bir düşünce farklılığı var. umarım birgün tadarsın bunları
Soran+1 yılotel, ev falan var sonucta, sinema sacma geliyo :)
+1 yılsinemadan çıktıktan sonra hangi flmi izledgimi bilmiyorum. genelde savasarak geciyo zamn.
13 Yorumla
Soran+1 yılSavasarak derken?
- +1 yıl
sen bzden degilsin. mekan bollugu yasiyon. iki kor ates gibi yiz yan yana gelince duramiyoz anla iste
Soran+1 yılSacma :/ utanmiyonuz mu?
ışıklar açıldığında gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kalmıştım uygunsuz durumlarda :PP
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yapiyordun?
Soran+1 yılInsan utanir ya..
Soran+1 yılOnca insan arasinda :(
- +1 yıl
abi pazarımı neşelendirdin :DD ve benimde başıma geldi üstelik tam diz çökmüştüm kızın önünde :DDD
- +1 yıl
Gömlek önü açılmış vaziyette kalmamışsındır umarım :PP
sevgili koltuğu vardı rahattı işte :P
@ungesellig - +1 yıl
abi karanlık zaten gömlek falan görmedim içiyle uğraştığım için. tamda doruğa ulaşıyordukki srfsz el fenerine gözüme tuttu :D flash gözümde patlamış gibi hissettim :D aslında başka yerimde patladı :DDD
Bir kere sinemaya gitmiştik. Bilet satın almıştık. Sonra içeri girip koltuğumuza oturduk. Sonra ışıklar söndü falan... Film başlamıştı. Çok ilginçti gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılne anıları l*n sınema orası gıdersın mısır yersın fılm ızlersın sktr olup evıne gıdersın sen ne olsun ıstıyorun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOku millet neler yasiyomus :D
- +1 yıl
fazla fantastık degıl mı sencede :D
Soran+1 yılOyle :(
- +1 yıl
o zman n. p :D
- +1 yıl
abi siz hiçbirşey yaşamamışsınız ya hele sen soran ben utanma duygumu 6 yaşımda kaybettim daha da bulamadım zaten :D
Soran+1 yılyok biz arkadaslarla film izlemeye gidiyoruz sadece :D
+1 yılhacı korku filmi diye gitmiştik kore filmi idi katil vardı tutuğunu s... yodu bide benim kız vardı düşün artık
06 Yorumla
Soran+1 yılCiksaydiniz
- +1 yıl
Ben dedim çıkalım diye o cıkmadıı hiç izlememiş daha önce
Soran+1 yılNasil bir kizmis o ya :)
- +1 yıl
iyi bir kızdı aslında o konular hakkında çook muhabeet ettik merak ediyodu ama öpüşmeden fazla ileri gitmedikkk daha doğrusu ben istedim o istemediii öpüşmekte iyiydi süperrrrr
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
sevindim :D
+1 yılBir ara film izliyordum 3D adam oku aldı bir fırlattı salonca korkudan kıyameti kopardık 😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D
+1 yılkorku flimlerinde genel olarak gülüyorum millet amaçsızca çığlık atarken. ya da uyuyorum felan bu kadar bb
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygularin tersine donmus :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çocuk yanında sevgilisi olmasına rağmen bacağıma ritimle vuruyordu. Ilk başta farkında değil sandım ama kasten yapıyormuş. Bir vurdum ayağına sonra arkadaşımla ileri koltuklara oturduk
20 YorumlaPerdeye hareket çekmek en arkadan :D
Herkes dönüp bakıyor :D10 Yorumlasevgilim göğsüme felan dokunmustu cok heycanlanmıştım. bazen kimse olmuyor bazen salon dolup taşıyor ama biz yinede yapıyoruz yapacaklarımızı:)
23 Yorumla
Soran+1 yılUtanmiyor musunuz? :(
Soran+1 yılYine de insan cekinir
+1 yılKız arkadasimin eteğinin arkası kulotun kastı yine sıkışmış ışıklar yandı ayağa bir kalktık gerisini sen düşün
05 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz :)
- +1 yıl
Bizde öyle düşünmüştük :)
Soran+1 yılSaka miydi bu simdi :D
- +1 yıl
Rezillik
- Kültür & Sanat konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılkaranlıkta yanlış kıza sarılmışım, valla o da ses etmedi :)
13 Yorumla
SoranInsan farketmez mi :D
- +1 yıl
belki bilerek yaptım, ne biliyon :)
Soran+1 yılYok artik :D
Patlamiş misir yerken karanlik yüzunden arkadaşin elini tutmustim :Ddd misir ondaydi.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D Arkadasinin suratini dusunemiyor um bile :D
Soran+1 yılNiye buyultulecek birsey degil ki :)
+1 yılKızın biri ayağıma takılıp düşmüştü. Üzüldüm tabi nimet sonuçta.
17 Yorumla
Soran+1 yılKesin uzulmussundur :D
- +1 yıl
Üzüldüm ya kötü düştü. Olayın komik tarafı kız film boyunca beni kesti, bana bakarken düştü. Ondan üzüldüm.
Soran+1 yılO sana bakti ama sen ona bakmadin :) ilginc :)
- +1 yıl
Bakmadım demedim ki :) üstünden baya zaman geçti tabi. Görsem tanımam.
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
güldürdün :D
- +1 yıl
Eyvallah :)
Sadece film izliyorum :) adamin biri bir ara popcorn ile boguldu
12 Yorumla
Soran+1 yılYazik :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim vana oral bile yapmıştı ama çok zevk aldım anında boşalmıştım harikaydı
23 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc utanmiyomusunuz herkesin icinde anlamiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılKimse yoktuki
Soran+1 yılYinede
Eskiden sinemaya kaçak girerdik çok zevkli olurdu :D
20 Yorumla
+1 yılya anlatırdım aslında çok komik bir olay gelmişti başıma ama üşendim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlat :)
dabbeye 2 erkek 5 kız gitmiştik ve ben korkudan filmin ikinci yarısına girmedim :))
08 Yorumla
SoranKizlar bile kalmis ya :D
Soran+1 yılGulmediler mi bu duruma :D
Soran+1 yılHaha :D
Soran+1 yılIyi dayanmisin yine :D
+1 yılHerşeye gülen adama denk geldim. Ağlanacak yerde gülüyordu
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsin :)
Ne bu sinema fantezisi ;) evimde sistemim var gitmiyorum artık :) kerhaneye çevirdiler oralarini
10 Yorumlanormal film izledim hep, arada öpüşüp koklaşıyoduk işte o kadar
00 Yorumlasinemada arka koltukta sevgilimi kucağuma oturtup zevkin tadını çıkardık.:)
10 Yorumla
+1 yılyanımda kız varsa hiç film izleyemedim =(
03 Yorumla
Soran+1 yılo kizlari ah edelim biz :/
- +1 yıl
nasıl yani? :D
Soran+1 yılyok bisey :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişirken basıldık kovulduk
40 YorumlaEn arkaya gecmistik ;)
E siii malum;)04 Yorumla
Soran+1 yılgecin siz en arkaya :D
Soran+1 yılyok ben film izlemeyi tercih ediyorum arkadaslarimla :D
ne yaşamamız gerekki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bende size sordum :D
Birisinde çok ağlamıştım diğerinde çok korkmuştum
00 YorumlaNe sen sooor nede ben anlatiyim :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye :)
Soran+1 yılInandirici gelmiyor :)
Soran+1 yılKalsin
Film izledim işte ne yapılır başka
00 Yorumla
+1 yılsevişmeler de dahil mi? :)
016 Yorumla
Soran+1 yılUtanmak diye birsey var haberiniz var mi :)
- +1 yıl
sinemada başka ne yapılır? ya film izlenir ya da evsizler sevişir :)
Soran+1 yılEv yoksa otel var vs vs
- +1 yıl
otele gidince utanma geçiyor mu?
Soran+1 yılEn azindan bas basasiniz, sinemada cocuklr var, bir suru insan var
- +1 yıl
o tür amacı olan kişiler izlenilmeyeek filmler seçer merak etme sen, en arka sıradadırlar :)
Soran+1 yıltamam da arka siralari seven insanlarda var benim gibi bize niye engel oluyolar :D
- +1 yıl
İzleme sen de onları :)
Soran+1 yılRahatsiz oluyoruz :D
- +1 yıl
Sevişmek güzeldir ama :p
Soran+1 yılMilletin ortasinda pek uygun degil gibi ama :)
- +1 yıl
Ama güzel olduğunu kabul ediyorsun di mi?:p
Soran+1 yılDenemedigim icin bisey diyemem :)
- +1 yıl
deneyince seveceksin ::P
Soran+1 yılSen cok yamissin galiba :)
- +1 yıl
bilmem, belki :) kime göre çok kime göre az? hiç yaşamayan biri için, 1 kere yaşamış biri bile çoktur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde sevgilimin göğüslerini orda okşarım
117 Yorumla
Soran+1 yılOda izin veriyomu sonucta sadece siz yoksunuz
Cevap sahibi+1 yılZor veriyor bayahi uğraşmak gerekiyor. Sevgii koltuklarinda gogsume yatiyor ordan o şekilde oksayabiliyorum oda gözlerini kapatiyor bazen hosuna gidiyordur demi herhalde?
Soran+1 yılHeralde :D
Cevap sahibi+1 yılSenin göğüslerini sevdiğin adam oksasa sinemeda hoşuna gider mi?
Soran+1 yılGitmez bir suru insan var :(
Cevap sahibi+1 yılPeki okşamaya basladi napardin o. an?
Soran+1 yılSanane?
Cevap sahibi+1 yılKizar miydin?
Soran+1 yılTabi
Cevap sahibi+1 yılYalniz sadece sizin olduğunuz yerde okşasa göğüslerini o zaman hoşuna gider herhalde?
Soran+1 yılTaktin kafaya :)
Cevap sahibi+1 yılYa merak ediyorum sizin hoşlandığınız şeyleri :) gidermiydi öyle bir durumda?
Soran+1 yılSevgiline sor
Cevap sahibi+1 yılAyrilali çok oldu br :( ben sana soruyorum hem
Soran+1 yılYenisini buldugunda sorarsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılUzun. iş. hemen bulur bulmaz sorulmz ki ben şimdi öğrenmek istiyorum hem gizlisin soylesen nolcak
Gizli Üye(36-45)+1 yılsinemada masturbasyon yapmıştım :D
012 Yorumla
Soran+1 yılSaka mi?
Cevap sahibi+1 yılyoo gerçek
Soran+1 yılOnca insan arasinda nasil yaptin :/
Cevap sahibi+1 yılkaranlık zaten montumuda üstüme aldım :) ve yaptım
Soran+1 yılSes cikmiyor muydu senden anlamadim ki :D
Cevap sahibi+1 yılyok inlemedim merak etme :D
Soran+1 yılInlemek degilde yinede hafif ses
Cevap sahibi+1 yılkimse bişey demedi walla demekki ses çıkarmadım :D
Soran+1 yılKorkmuslardir :(
Cevap sahibi+1 yılsanmam çevremde görebilecek pek kimse yoktu :D