Sinema salonlarının içinde kamera var mıdır? Biri ile beraber takılırken bi anda filmin ortasında ışıklar yandı söndü hanı acaba izlendik diye mi düşündük neyse sinemadan çıktık arkadaşıma orada ki personel çocuk bu demiş neyse tam giderkende yine gelin falan dediler güldüler yani biz izlendik mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var her sinameda var hemde karanlık bile olsa her şey ortada :)) sinema
Peki bisi olur mu
Olmaz nolcak uyarmak ici açıp kapamislar ışıkları 🤣🤣
Ya bisi olmaz dimi bakın ciddi soruyorum size dalga olarka falan değil hem bizi kenara çekip bisi demediler ben başka yerde iken arkadaşım otururken çocuk bu demişler başka bisi dememişler sonra biz beraber çıkarken sinemadan yine bekleriz dedi sonra arkadaşına dönüp gulustuler
Hiç bişey yapamazlar yaa sinamacilarda picmis yani bişey yapcagi yok korkma sanırım küçük şehirde yasiyosun
Eminsiniz değil mi ztn arkadaşımla gitmeme kararı aldık ama insanların bazıları yayınlar diyolar cidden yaparlar mı? Ya kaç tane insan giriyo ediyo
Yayinalrsa şikayet eder anneleri agaktirsin korkma
Yayınlayıp yayinlamadiklarini nereden anlicam ya çok kötü oldum şu an lütfen bi akıl verin cidden yaparlar mı? kimisi diyo evet kimisi diyo hyr
Lan yayinlamazlar piskopatmisin aaa korkma hergun öyle insalr geliyor manyakmisin
Ya kusura bakmayın başına ilk defa geliyor sizi sınır etti isem özür dilerim ama korkuyorum insanlar yayınlar dedikce ya size olayı anlatabilir miyim? Belki fikriniz olur Ama bazıları yayınlarlar sizi dedi cidden yaparlar mı ya olay şöyle biz 2 kere gittik sinemaya biri sanattandı ve salonda yine takildik neyse uyarı falan yoktu kimse bisi demedi ima etmedi 2. Kez gittik sonra işte baya bi zaman geçtikten sonra filmin ortalarında ya da sonlarında ışıklar açıldı sondu çıktık lavobaya gittik arkadaşı beklerken çocuk bu demiş ve orada ondan başka kimse yokmuş neyse ben gittim arkadaşımla çıkarken de personel bize yine bekleriz falan dedi sonra biz giderkende arkadaşı ile güldü bisi olur mu yayınlarlar mi
Beybi korkmaa diyorum bişey yapcak adam sizi uyarmaz daha gençsin olur böyle şeyler bizimde oldu
Bizi uyarmadılar şöyle oldu olay biz 2 kere gittik sinemaya biri sabahtandjı ve salonda yine takildik neyse uyarı falan yoktu kimse bisi demedi ima etmedi 2. Kez gittik sonra işte baya bi zaman geçtikten sonra filmin ortalarında ya da sonlarında ışıklar açıldı sondu çıktık lavobaya gittik arkadaşım beni beklerken perdonel gelip çocuk bu demiş ve orada ondan başka kimse yokmuş neyse ben gittim arkadaşımla çıkarken de personel bize yine bekleriz falan dedi sonra biz giderkende arkadaşı ile güldü bisi olur mu
Olmaz lan olmaz aaa olmaz fedik
Peki bu olur diyenler neden diyo birde sizin başınıza hiç böyle bisi geldi mi çevrenizdeki gençlerden falan duydunuz mu
Özelde yaz ya yorulde ne konusyoruz
Özelden yazılcak pek bisi yok ki olayı anlattım size
Ozman laf diyince anlaa
Yani sizin larinizi mi dinliyim
Dinleme yayinliycajalsr herkes gorucek
Ne alaka yayinlamaz dediniz
Fikr değişti seni tanıyınca yayinliycaklar
Dalga geçmeyin lütfen ben ciddi bir şey sordum
Lafdan anlayan bı yapın yok
Tm anladım siz olmaz öyle şey dediniz teşekkür ederim
Aferim sonunda
Hiçbir şey olmaz kafaya takma
Ama bazıları yayınlarlar sizi dedi cidden yaparlar mı ya olay şöyle biz 2 kere gittik sinemaya biri sanattandı ve salonda yine takildik neyse uyarı falan yoktu kimse bisi demedi ima etmedi 2. Kez gittik sonra işte baya bi zaman geçtikten sonra filmin ortalarında ya da sonlarında ışıklar açıldı sondu çıktık lavobaya gittik arkadaşı beklerken çocuk bu demiş ve orada ondan başka kimse yokmuş neyse ben gittim arkadaşımla çıkarken de personel bize yine bekleriz falan dedi sonra biz giderkende arkadaşı ile güldü bisi olur mu yayınlarlar mi
Yayınlama hakları yok hukuki işlem baslatirsiniz için rahat olsun sadece dalgaya almışlar
Peki bu yayımlama haklarının olmadiklairni ise alırken patron onlara der mi
Bilirler yayinlarlar ise dava açılabilir ve kendi adlarına kötü olur rahat ol orada başka neler neler yapan olmuştur
Dimi yani bizim yaptığımız hiç biside ilk defa olmuştu ztn
Aynen dediğim gibi kafayı takma 😊
ifşanız düşer internete
Nasıl yani? Bunlara hakları nasıl olur ki
yakında izlersiniz kayıtlarınızı
Ne alaka böyle bisiye hakları tok
izleyince var mı yok mu görürsün
Ne alaka neden paylaşsınlar kaç insan giriyo cikio bize neden yapsinlar
amatör p*rno sitelerinde böyle videolardan geçilmiyor. ara sıra yokla kendini blowjob kategorisinde
Yukleyicek hakları yok
ooooof uğraşmayacağım laf anlatmakla falan
Ne yaşadıysanız anlaşılmış sanırım
Peki bisi olur mu sizce
Neden olsun ikiniz de reşit değil misiniz? Şikayette bulunmamışlar
18 yaşındayız ama öğrenci bileti aldik ki ztn öğrenciyiz hem bizi kenara çekip bisi demediler ben başka yerde iken arkadaşım otururken çocuk bu demişler başka bisi dememişler sonra biz beraber çıkarken sinemadan yine bekleriz dedi sonra arkadaşına dönüp gulustuler
Hiç bir şey olmaz ama bir daha oraya gitmeyin. Çok ileriye gitmediniz umarım
Yani biraz ileriye gittik ama uzun süre gitmeme kararı aldık ztn millet oysanız yayınlanır dito cidden olur mu?
Yok yayınlamazlar ki yayınlasalar da belli olmaz panik yapma. Ne kadar ileri gidebilirsiniz zaten sinemada
Ama bazıları yayınlarlar sizi dedi cidden yaparlar mı ya olay şöyle biz 2 kere gittik sinemaya biri sanattandı ve salonda yine takildik neyse uyarı falan yoktu kimse bisi demedi ima etmedi 2. Kez gittik sonra işte baya bi zaman geçtikten sonra filmin ortalarında ya da sonlarında ışıklar açıldı sondu çıktık lavobaya gittik arkadaşı beklerken çocuk bu demiş ve orada ondan başka kimse yokmuş neyse ben gittim arkadaşımla çıkarken de personel bize yine bekleriz falan dedi sonra biz giderkende arkadaşı ile güldü bisi olur mu yayınlarlar mi
Yani sanmam. İlla yayınlanacak diye bir şey yok. Sen ne yaptın bu kadar
Orası bana kalsin da yani bildiğin şey yapmadik sadece okşama falan var bide biraz kıyafeti sıyırdı öyle oldu olay gidipte salonda yapmadik yapmayız da
Tamam korkma bir şey çıkmaz ondan
Yani biraz göğüslerim gözükmüş olabilir kıyafeti sıyırdı çünkü başkada gözüken yerim yoktu
Merak etme kafana takma ama yapma bir daha da
Yok yapmam sadece bu yayınlar diyenler beni korkutuyor
Yüzün bile belli olmaz
Nasıl yani
Çekilmemiştir çekseler de yüzün belli olmaz o karanlıkta
Bisisi seg demiş bu kvvk sucu falan adla yapamazlar demis
Yapamazlar doğru
O zmn yapar diyenlere kulak asmamaliyim değil mi? Yani sizide dsrladim kusura bakmayın ama ilk defa başa geldi böyle bisi
Yok canım xper 1im kimseyle sohbet edemiyorum canım sıkılıyordu senle konuştum işte. Paylaşamazlar suçtur. Dert etme
Heyecanlı heyecanlı izlemişler
Peki bisi olur mu sizce
İfşanı bekliyoruz, kapalı mısın
Neden paylaşsınlar kaç insan neler yapiyo? Ki böyle hakları olduğunu düşünmüyorum bizide uyarmadılar sadece hem bizi kenara çekip bisi demediler ben başka yerde iken arkadaşım otururken çocuk bu demişler başka bisi dememişler sonra biz beraber çıkarken sinemadan yine bekleriz dedi sonra arkadaşına dönüp gulustuler
Kapalı misin
Var…
Peki bisi olur mu sizce