Hangi ressamın modeli olmak isterdin ve neden özellik o?

Hangi ressamın modeli olmak isterdin ve neden özellik o?
Olmak istemezdim. Çünkü bir ressamın modeli olmak, sürekli bir bakış altında olmak ve sadece bir obje gibi hissetmek bana pek cazip gelmiyor. Sanat eseri olmak güzel bir şey olabilir ama ben daha çok kendi kimliğimi, tarzımı ve duygularımı kendim ifade etmek isterim. Bir tabloya ya da resme indirgenmek, beni sıkıştırmış gibi hissettirir. Her insanın kendi özgünlüğünü yaşaması ve sanatını kendi yöntemleriyle ifade etmesi bence daha değerli.
Şu an Şakir Paşa Ailesi kitabını okuyorum ve tanıdığım iki tane ressam var, birisi Halikarnas Balıkçısı diğeri de onun kız kardeşi Fahrünnisa Zeid ve ben o abi kardeşin modeli olmak istiyorum🫠 Ah lakin mümkün değil biliyorum🥹
Ben onları bu kadar çok severken, hayranken kendilerine onların da bana benim onlara baktığım gözlerle bakacaklarına ve beni öyle işleyeceklerine eminim, çünkü kalbten kalbe giden bir yol var, onlar da bana benim onlara baktığım gibi sevgiyle bakıp beni öyle resmedecekler, sevdiğim insanların fırçası değsin isterim bana
Teşekkür ederim 🌺
Frida Kahlo'nun modeli olmak isterdim. Çünkü onun fırçasında her duygu derinleşir, her bakış anlam kazanırdı.
Cevap
3Cevap
Leonardo Da Vinci olurdu bu kişi çünkü hem modellik yapar hem de Mona Lisa hakkında bilinmeyen şeyleri sorardım.
Ben, Edward Hopper ın modeli olurdum. Çünkü resimlerindeki ana tema yalnızlıktır.
Babamın modeli olayım..
Ama önceliğim Van Gogh! Kdjs
Model demişken de ne tarz bir modellikten bahsediyoruz burada?
Herhangi bir şekilde olabilir. İlla Nü olmak zorunda değil.
Anladım Van Gogh ve Babam diyorum o halde.. 😊
Baban da mı ressam?
Yes babam ressam
Pekala.
😊😇
Fatih Sultan Mehmet'i çizen ressamın.
Van Gogh'un modeli olmak isterdim
Henri Matisse.
Egon schiele
Picaso
Ben olmasamda olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?