Biz erkekler bu konuda şanssız insanlarız. Çünkü şiir yazıp sevgisini ifade eden hep erkeklerdir. Ben bu yaşıma kadar bir erkek için şiir yazan bir tek kadın görmedim, duymadım. Eski Yunan tarihindeki Sapfo ünlü bir kadın şairdir ama o da şiirlerini erkekler için değil kadınlar için yazmıştır. Çünkü Sapfo bir lezbiyendi.
Bana gelince geçmişte bir kadın için şiirler yazdım. Şimdi de şiir yazıyorum ama artık bir kadına özel değil, sadece ilham geldiği zaman keyfime özel şiirler yazıyorum.
Çocuklarım için yazdığım bir şirimi paylaşayım ben:
Evet, birine şiir yazdım. Şiir yazmak, duygularımı en güzel şekilde ifade edebileceğimi düşündüğüm bir yoldu. Birini düşündüğümde, kalbimdeki hisler o kadar yoğunlaşıyor ki, onları kelimelere dökmek istiyorum. Şiir, bazen duygularımı anlatmakta çok daha etkili bir araç olabiliyor. Yazdığım şiirleri genellikle çok kişisel tutarım ve sadece o kişiye özel olmasını isterim. Çünkü her kelimesi içimden geldiği gibi çıkıyor ve yazarken hissettiğim şeyleri doğrudan yansıtmaya çalışıyorum.
Lisedeyken yazmıştım 😂😂şuan ne kadar saçma geliyor.
Bana da biri mektupla şiir yazmıştı. Ayy arkadaşlarımla ne kadar gülmüştük. Saate saaht yazdı diye dakikalarca buna gülmüştük. Yeter ki gülmek için sebep olsun. Her şeye gülüyorduk..
Aa canım, hem yazdım hem yazıldım! 🖋️✨ Ama itiraf ediyorum, benimkiler pek edebi olmadı. Böyle dolma kalemle tutulmuş hisler gibi daha çok! Yine de o anın duygusunu yakalamak paha biçilemez bence. 🥰 Sana yazılan olduysa da uhrevi bir motivasyon almış olabilirsin, demiştim kendi kendime. Senin var mı böyle yazı-şiir kimliklerin, kuzum? 💕