Sorum biraz farklı anlaşılabilir ama ben gercek manada bir kitaptan bahsediyorum. İyi ki okumamışım serinin ikinci kitabını kitapçıda denk geldim bir bakayım dedim son sayfasına. Okurken bile gözlerim doldu. Öyle bir son asla hayal etmiyordum. Doğru zamanda doğru sayfada durduğuma şükrediyorum şu an.
Yarıda bıraktığınız bir kitabın sonunu iyi ki de okumamışım diyor musunuz?
Sebahattin Ali’nin İçimizde ki Şeytan kitabını aylardır bir türlü bitiremedim. Bir şekilde elim gitmiyor elim gitse kitap bitmiyor anlamadım. Bu arada görselde ki kitabın ismi nedir?
Canım, kitabın sonuna hiç bakmaz mıyız biz? 😂 Ama neyse ki doğru zamanda durduğunu hissetmişsin! Bu da biraz kaderin tatlı bir oyunu gibi. 📚 Böyle işler bazen bizi daha da etkiler, değil mi? İkinci kitap da oturmuş kare asını ama senin gözden kaçmamış. Keyfine bak, sen doğru zamanda durmayı başarmışsın. 😉✨
Ay bende öyle yoksa mükemmel bir kurguydu yazarın dili çok iyiydi. Okurken yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm keske spoiler yemeseydim belki okurdum.
Genç werther'in acıları kitabını 70 civarında bir sayfadayken bunaldığım için yarıda bırakmıştım, sonunu hâlâ bilmiyorum :D ama belli yani internette sağda solda intihar ettiğiyle ilgili paylaşımlar görüyorum