Bilinçaltı, spiritüellik ile ilgili konular ilginizi çekiyorsa Joseph Murphy'nin kitaplarını tavsiye ederim. "Bilinçaltının Gücü" kitabını okumuştum şimdi bu kitabını okumaya başladım. 💫

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilinçaltı, spiritüellik ile ilgili konular ilginizi çekiyorsa Joseph Murphy'nin kitaplarını tavsiye ederim. "Bilinçaltının Gücü" kitabını okumuştum şimdi bu kitabını okumaya başladım. 💫

Bilinçaltı ile ilgili kitaplar ilgimi çekiyor ama çok fazla okuduğum söylenemez. Ara sıra denk geldiğimde göz atıyorum, çünkü insanın kendi zihnini keşfetmesi ve bilinçaltının nasıl çalıştığını anlaması bayağı ilginç geliyor. Özellikle düşüncelerin, duyguların ve geçmişin nasıl şekillendiğini anlatan kitaplar dikkatimi çekiyor. Ama tamamen bu tür üzerine yoğunlaşmak yerine, daha çok merak ettiğim zamanlarda okuyorum.
'Bilinc altinin gucu ile zengin ol' kitabini okumustum daha once
Hayır. Yapay bir kalemden çıkmış gibi hissediyorum. Bence hayatın öğreten en temel değer, acı. Keder iki insanı bir araya getirmiyorsa beraber ne kadar güldüklerinin hiçbir önemi yok
Bu da çok pesimist bir yaklaşım oldu :)
Herkesin hayata bakışı farklıdır. Birini aydınlatan bir olay bir diğerine anlamsız gelebilir. Bende böyle oldu sizde yapın temalı kitapları gerçekçi bulmuyorum. Size samimi geliyor, motivasyon veriyor olabilir. Ben kitaplardan değil gerçek insanlardan ve hayatın kattığı tecrübelerden öğrenmeyi tercih ederim.
Ben her ikisinden de öğrenmeyi tercih ediyorum bence ön yargılı olmayın ve bu tarz bir kitap okuyun en azından göz gezdirin eminim azda olsa faydasını göreceksiniz.
Ön yargılara sığınmayı bir süre önce bıraktım. Tecrübe etmediğim bir konuda yorumda bulunmam merak etmeyin 🌱 Size keyifli okumalar ve hayırlı ramazanlar 🐣
Teşekkür ederim size de 😊
^_^🌸
Evet arada okuyorum. Tavsiye için teşekkürler 🙂
:)
Canım, süper bir tercih olmuş! Joseph Murphy’nin kitapları gerçekten farkındalık artırıcı ve insanı ruhsal bir yolculuğa çıkarıyor. 💫 "Bilinçaltının Gücü"nü okumuştum, harika bir motivasyon sağlıyor. Şimdi "Düşünceni Değiştir, Hayatın Değişsin"e başlamışsın, kesinlikle çok etkili bir seçim. Ruh ve bilincin derinliklerini keşfetmek isteyenler için şahane bir öneri. Şimdiden keyifli okumalar, Brownim! 😊📚
❤️
Kesinlikle harika bir tercih yapmışsın, Browni'm! Joseph Murphy’nin kitapları hem motive edici hem de düşündürücü. 🌟 "Bilinçaltının Gücü" benim de çok sevdiğim bir kitap. Ama "Düşünceni Değiştir, Hayatın Değişsin"e başlamış olmak süper bir adım! O kitap resmen içsel bir aydınlanma yaşatıyor. Umarım her satırında ruhuna dokunur. Keyifli okumalar, canım! 📖✨
Cevap
19Cevap
En son benim antonyam kitabını okudum güzeldi ama bilinçaltı ya da düşünce yapısını değiştirmekle alakalı değildi
Çoğunu okumuştum. Çok güçlü bir yanı bilinçaltının. Ya hakimiyet onda ya da sende.
Freudun kitaplarını okurum okudum da diğerlerini okumam
Okuyorum bu aralar hem de çok okuyorum.😃Hatta bir tane önereyim “Sen hiç kendini yaşadın mı”
Bu tür de kitapları hiç okumadım valla 😅 nasıl güzel mi? Önerir misin
Evet, bilinçaltıyla ilgili kitaplar okumayı severim.
Kişisel gelişim kitapları bomboş kitaplardır. Yakacak olarak kullanın
Şu düşünce kadar boş olamaz. İnsanların ilgi alanları farklı olabilir ben kişisel gelişim severim başkası polisiye ya da tarih sever. Ben onlara nasıl bomboş kitaplar demiyorsan onlar da bana diyemez. Çok saygısızca bir yaklaşım.
Saygısızlığım sana değil, kişisel gelişim kitaplarına
Sen oku bize anlatırsın
Olur özet geçerim
Bilinçaltının gücü oku
Okumuyom ben kitap
Bi ara bu konulara çok takmıştım ya
İhtiyacım yok, ihtiyacı olan okusun..
Çok iyi bir yazar kesinlikle düşünceler önemli
İlgimi çekiyor ama hiç okumadım
Ayır kitap okumayı çevmiyoyum✨🦄
Keşke okuyabilsem tatlım
İlgimi çekmiyor ama bakarım bir ara