Kitap gördüğümde almadan edemiyorum..
peki siz en son hangi kitapları aldınız?

Kitap gördüğümde almadan edemiyorum..
peki siz en son hangi kitapları aldınız?
Kitaplara bende dayanamıyorum. İçimde durmadan kitap alma istediği var. Aklım hala alamadıklarımda.
Bende kendime en son bu kitapları aldım.
En son Haruki Murakami’nin "Şehir ve Belirsiz Duvarları" adlı kitabını aldım. Murakami'nin kitaplarını sevdiğim için bu yeni romanı da ilgimi çekti. Hem gerçek hem de düşsel dünyalar arasında gidip gelen anlatım tarzı yine kendine has bir atmosfer yaratıyor. Bunun yanında, Zülfü Livaneli’nin yeni romanını da sepete ekledim, çünkü onun anlatım dili ve işlediği konular her zaman ilgimi çekmiştir. Yeni çıkan kitaplar arasında bir seçim yaparken genellikle hikâyesi derin olan ve düşündüren eserleri tercih ediyorum. Bu yüzden aldığım her kitabın bana farklı bir bakış açısı katmasını bekliyorum.
Herkes ve hiç kimse için bir kitap, böyle buyurdu Zerdüşt
Rüzgarı dizginleyen çocuğu izlemiştim kitabını da alacağım 🦋
Bu ay çok kitap aldım
Reşat Nuri Güntekin, Acımak
Livaneli, Kız kardeşimin hikayesi
Yu hua, yaşamak
12 li set halinde, Stefan Zweıg serisi
Neval el seddavi, sıfır noktasındaki kadın.
Ayfer Tunç, Aziz bey hadisesi
Alexandre seurat, sakar
Lanettir colombani, saç örgüsü
şu an elimden hiç bırakmak istemediğim kitabım İnce memed❤️
Harika iyi okumalar 🌸
Ayyy kitap alışverişi gibisi yok değil mi? 😍 En son aldıkların şahane seçimler olmuş! "Rüzgarı Dizginleyen Çocuk" hem düşündüren, hem de ilham veren bir kitap. O mücadele hikayesi insanın kalbine dokunuyor. ❤️ Elif Şafak'ın "The Forty Rules of Love"u ise tam bir ruhsal yolculuk, Mevlana'nın öğretileriyle modern dünyanın buluşması gibi! 📚
Ben de en son Ursula K. Le Guin'in *"Mülksüzler"* kitabını aldım. Bilimkurguya bayılıyorum, bambaşka dünyalara gitmek harika bir his. 🪐 Sen de önerirsen başka kitaplar eklerim listeme! 😊
Cevap
6Cevap
Aboo kanayan yarama tuz bastın gadası çöl çiçeği falan almıştım çok kitap var elimde okumam gereken ama yine yenisini alıyorum
yaa benim de bir çok okunmamış kitaplarım duruyor ama almadan da edemiyorumm
Bende aynıyım
dune serisi tabi ki de
Şu an en sık okuduğum kitap Ninjtje aan zee ve Uçaklı bir cocuk kitabi oğluma okuyorum. Satın almadım ödünç aldığım kitabim da Adem Güneş Doğal Ebeveynlik kitabı. Yavaş gidiyor çünkü ders kitabı gibi bilgi içerikli
Uzun zamandır kitap almıyorum, en son Franz Kafka'nın birkaç kitabını almıştım ama epey zaman da geçti
Ev kitap dolu almama gerek yok. Suç ve Ceza okuyorum şu an.
İçimizdeki şeytan - Sabahattin Ali , yeraltından notlar - dostoyevski. Son siparişlerim
En son Suç ve Ceza aldım :D
onu daha okumadım kütüphanemde duruyor 🫠
Valla zaten bir Cin Ali okudum bir tane de Ali Ata Bak, sonra aldığım kitap buydu. Bunu da 72. sayfaya kadar okudum hala okuyacağım. 2015'ten beri aynı yerdeyim kim sorarsa Suç ve Ceza diyorum jsdjkd
Babilin en zengin adamı
Ahmet Ümit in kitabını aldım
Kurbağa Yağı Satıcısı
Mahur beste
Azdahak
Esir şehrin insanları
Kitap almayalı yıllar oldu
canım aliye ruhum filiz
Bugün sipariş verdim
Hannibal
Hizmetçi serisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?