Ben bunları aldım dün geldilerrrr, ilk defa Shakespeare okuyacağım heyecanlıyım :D

Ben bunları aldım dün geldilerrrr, ilk defa Shakespeare okuyacağım heyecanlıyım :D
En son bu kitapları kendime aldım. Sabırsızlıkla okumak için sıralarının gelmesini bekliyorum 💃
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim 🤌🏿
Henri Troyat - Çehov Biyografisi
Dostoyevski- Puşkin Konuşması
İmam-ı Azam Ebu Hanife'nin Eserleri
İmam Gazali - Dil Belası / Nefsi Arındırmak / Maneviyatı Yükselten İlkeler / Kalplerin Keşfi
2 gün önce geldi kargom. Dün gece de Cemil Meriç - Kültürden İrfana kitabını sipariş verdim. Ve hala kitap alasım var. Galiba bir sipariş daha vereceğim. 😁
Al ya canın sağ olsun :D
Kendi kazandığım para olsa düşünmem alırım zaten de baba parası olunca insan tereddüt ediyor. 😁 İlk alışveriş 900küsür tuttu. 187'de "Kültürden İrfana" 1000 lirayı geçti. Ama istediğim kitap sipariş verdiğim sitede yoktu. Başka siteden almam lazım. Kargo ödemeyeyim diye başka kitaplarda alırım. 200de ordan. 1500 falan yapar 😁 Bir gün kitaba verdiğim paraların hesabını tutmak zorunda kalacağım aklıma gelmezdi. Ah ah! 😂
Kendi kazandığın para olunca da düşünüyorsun ya çok uçmuş kitaplar. Amazon'da indirim gördükçe alıyorum ben de uyguna geliyor görece diğer sitelere göre
Amazondan hiç alışveriş yapmadım ben. Kitaplar sağlam geliyor mu? Hasar oluyor mu? Kitapyurdu platin üyelik verdi 9. Yılım olduğundan. Bende ordan sipariş verdim. İdefix'te uygun oluyor genelde. D&r genelde kazık oluyor. Puanlarımı da biriktirdim Kitapyurdu'ndan platin üyelik alacak puanım var şu an. 😁
Hiç sorun yaşamadım, bi de çok hızlı geliyor ben beklemeyi sevmiyorum :D cuma akşam sipariş verdim cumartesi öğlen geldi. İstanbul'da bi ara aynı gün getiriyolardı hala devam ediyor mu bilmiyorum.
Çok iyiymiş. Bende bir bakayım. Özenli paketliyorlar mı peki? Kitapyurdu bu konuda çok özenli. Hiç sorun yaşamadım.
Kitapyurdu'ndan almayalı çok oldu ya ben de oraya bakayım bari. Evet evet güzel paketliyorlar, aynı satıcı ve aynı kargoyla gelse bile bazen 2ye bölüyorlar zarar gelmesin diye, dün aynı abi getirdi ama 2 paket halinde getirdi mesela
Bende amazona bakayım o zaman. Sende kitapyurduna bakarsın. Şu sıra pek indirim yok gerçi. 😁
Çok yeni aldım ya, geçenlerde de D&R'da 2. kitap %60 indirimli kampanya vardı, oradan da sanırım 14 kitap almışım :D daha alamam bi süre ama takip ederim indirimleri yine de
Görmedim o indirimi kaçırmışım 😂
Cevap
6Cevap
yüzüklerin efendisi
Hakan Bıçakçı - Silinmiş Sahneler
Hakan Bıçakçı - Rüya Günlüğü
Cehennemde bir mevsim
Baştan çıkarıcının günlüğü
Ya / ya da
• Ümmilliyetçilik / Naim Zellum Eyyubi •Julia Sena Yamanoğlu / Benim Adım Sena ve İki Dünya Arasında.
Alınacaklar Listesi ; Filistini Nasıl Kaybettik / Kemal Güçlü
Yoldaki Mühendis / Abdullah Galib Bergusi
şu aralar karamsar Türk edebiyatı ya da yeraltı türünden kitaplar alıyorum başkası benim ruhumun karanlığına hitap etmitor
şaka şaka tarık tufan kitaplarından aldım
gerçi o da karsmsar ama olsun
Enson sesiz tanık diye bir kitap
Agatha'nın mı? Lise döneminde çoook severdim Agatha'yı, geçen Acı Kahve kitabını alıp okudum yani meehhh dedim çok tatmin etmedi. Kitapta mı sorun vardı yoksa Agatha'nın belli bir yaşı mı var anlamadım. Beğenirsen okumak isterim
Daha okuyorum
Türlerin Kökeni
Kütüphaneden alıyorum ben. 😃
Kinyas ve kayra almıştım
Sukru erbas butun siirler
Dune serisi
2 kitabını aldım da cesaret edemedim henüz okumaya ya, karışık gibi geliyor
why nations fall
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?