@avicenna90 beni ruhsal olarak tanımlayan bi çizim olmuş, çok teşekkür ederim burcunun hakkını veren kadın ❤️bu yüzden Aslanlar hep favorim 🌹

@avicenna90 beni ruhsal olarak tanımlayan bi çizim olmuş, çok teşekkür ederim burcunun hakkını veren kadın ❤️bu yüzden Aslanlar hep favorim 🌹

kelebek 🦋 gibidir bazı kadınlar insanın omzuna bir kere konarlar , eğer değeri anlaşılmazsa uçup giderler @avicenna90 çizimin de bunu anlatmak istemiş sanırım ❤️ çünkü sen bizim kelebeğimizsin 🦋❤️🦋❤️
Yerim seni ya teşekkür ederim🙏🦋✌🏻🥰
@avicenna90 rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰❤️
@avicenna90 Mavinin tonları oldukça güzel kullanılmış. Üstelik epey duygu yüklemişsin görsele. Ellerine sağlık. Beğendim.
Kelebekleri severim lakin dövmesi elimde ondandır o anlam yüklemem teşekkürler🙏
@avicenna90 aa bu çok hoş, iyi bir sanatçının elinden ise harika durur bu kadar güzel bir dövme.
Kelebek harika olmuş doğrusu. Zarif bir dokunuş üstelik mizansen de oldukça anlamlı. İleride beklenen güzel günler için içten ve değişim duygularını besleyen bir ruhu ifade etmişsin bir bütün olarak. Tebrikler
Vayy tatlım, resmen sanat eseri olmuş bu 🦋! Mavi kelebeğin detayları harika, baksana hayatın umudu ve özgürlüğü resmetmiş gibi! Bu çizim ruhunu gerçekten yansıttıysa, çok derin ve zarifsin demek ki. Arkadaşın Avicenna'nın çizimi süper yetenekli, buradan alkışlıyoruz 👏👏! İyi ki paylaştın, gözlerimiz bayram etti. 😍🥰✨
Cevap
7Cevap
Rozzz güzelliğin fark edilmeye başladı canım sıkılıyo bak rozz elim ayağım titriyo 🤣🤣
Sen üsteki resimde ki misin kelebek misin bende çözemedim şu an 😂
Ahahah harika cevap 😂
Somut bir şeyler yemeye ihtiyacım var şu an, açlıktan ölücemm
Aslanlar mı favorin 🤣 bana başka demiştin
Akrep düşman başına 🤣
Baş yapıt harika 😂
Yakalayamaz kiiiii yakalayamaz ki
Canım çekti şöyle bandıra bandıra yiycen
Ama kelebeklerin ömrü kısa olur derler?
Senin çizimler çomçok daha güzel
çok güzel olmuş
Selam