Benim var o keman melodisinin beni alıp başka diyarlara götürmesi, o latin danslarındaki tutku, o romanlardaki bambaşka hayatlar daha ne olsun ki 😌🍃📚 sizin ruhunuz da sanat var mı? 👀

Benim var o keman melodisinin beni alıp başka diyarlara götürmesi, o latin danslarındaki tutku, o romanlardaki bambaşka hayatlar daha ne olsun ki 😌🍃📚 sizin ruhunuz da sanat var mı? 👀

Kanka klasik müzik harici pek yok😀 şimdi yalan konuşmak olmaz😀
Her daim cırtlak sesimle şarkı bile diyorum 😅
Teşekkürler
Cevap
12Cevap
evet her zaman
"Düşünüyorum, öyleyse varım" sözü aklıma gelde ruhum sanatla uğraşmayı seviyor.
Ne tür şeyler mesela sordum ama izniniz olursa tabi?
Var. Severim. Ama şu sıralar vakit ayıramıyorum
Bilmiyorum olabilir 🤣
Resim yapmayı severim
Aaa gerçekten mi?
@serapdenizz Merak ettim nasıl resimler yapıyorsunuz?
@serapdenizz Resim öğretmeni misiniz acaba? Merak ettiğim şeyler varda görünce bir dönüş yaparsanız size minnettar olurum.
Hocam cevap vemediniz merak ediyorum bie şey yazsanız?
Sitede yazdığım kimse neden cevap vermiyor yeni olduğum için mi acab? :(
@FahriPsikologg yaaaa bi gidermisiniz cevap vermek istesem cevap verirdim herhalde. Bu kadar yazmanın ne anlamı var
Kötü bir şey yazmadım yazsaydım haklı olabilirdiniz şimdi soruma cevap alabilir miyim?
Kötü bir aacım yoktu özür dilerim sadece burada arkadaşça konuşmak istiuorum insanlarla herkes tepki gösteriyor. Lütfem siz bari yapmayın kimse istediğimi kabul de etmiyor.
@serapdenizz Bir şey soracağım size ve hâlâ bekliyorum hocam. Lütfen mesaj atar mısınız sitede yeniyim yazamıyorum
@FahriPsikologg yaw bi gidin ya her yer sapik dolmuş. Git başkasına sor ne soracaksan
Yemin ederim sapıl değilim yanlış anladınız bu sitede kimse kimseye güvenmiyor. Tanısanız öyle demezdiniz bir şans verin mesaj atın öyle olmadığını anlayacaksınız. Kötü bir şey olursa engelleyin lütfen bir daha da yazmayın.
@serapdenizz Olur mu?
Lütfen :( :( :(
@FahriPsikologg Tanımadığım kişilerle muhabbet etmiyorum kusura bakma
Sadece 1 mesaj atacağım sonra engelleyin isterseniz kötü bir amacım yok inanın bana
Uzun uzun sohbet muhabbet değil sadece bir şey soracağım lütfen.
@FahriPsikologg maalesef
Hocam lütfen bir daha rahatsız etmeyeceğim
Sadece 1 mesaj sonra isterseniz engelleyin yemin ederim kötü bir şey yazmam öyle birisi değilim lütfen inanın bana
@FahriPsikologg Baalatma hocana. Rahatsiz etme diyorum işte
Çok ciddiyim uzatmam merak etmeyin
Ya lütfen kırıcı olmasanız rahatsız etmem aktifsiniz sadece 1 mesaj ben atamıyorum o yüzden yazsanız eğer kötü bir şey yazarsam engelleyin. Sizi tanıyorsam biraz bu kadar kötü birisi değilsiniz. Lütfen
@FahriPsikologg yaaa bi git
Hayır yazna kadar gitmeyeceğim ben sapık değilim çok yanlış anladınız ve tanısanız öyle olmadığımı anlarsınız. Ben sizi tanıyorum siz beni unutmuş olabilirsiniz ama ben unutmadm 😞😞😞
Lütfen yazar mısınız bekliyorum kötü bir şey demeyeceğim öyle birisi de değilim sadece bir şey sorup gideceğim
@FahriPsikologg Taniyosaniz nasıl birisi olduğumu da biliyosunuzdur. Ve boş yapmayın gidin. Bisey de sormayın istemiyorum
Ya lütfen 1 mesaj yaz sadece bir şey söyleyeceğim burada herkesin iöinde değil ve söz veriyorum kötü bir şey değil duyunca iyi ki yazmışım diyeceksin
Çok iyi tanımıyorum ama biraz biliyorum vicdanının olduğunu da biliyorum şimdi beni yanıltmadan lütfen yaz bu gece bir şey söyleyip gideceğim ve rahatsız etmeyeceğim söz.
@FahriPsikologg İnanmiyorum
Yemin ederim ki kötü bir şey değil eer yazarsam anında engelle beni hiç düşünmeden kabul ediyorum sadece bir mesaj söz veriyorum bak çok ciddiyim
Bizim lise kız grubundan birinin arkadasimisin. Eger oyleysede bir arkadaşımın ismini şöyle inanayim
Hayır değil sadece mesaj at her şeyi söyleyeceğim ve kötü değil son kez yazacağım bana inan lütfen rahatsız etmeyeceğim seni eğer kötü bir şey görürsen mesajımda direkt engelle kabul ediyorum çok önemli nolur ya söyleyim sonra engelle istersen
@FahriPsikologg Hayır. Yazmazsaniz sevinirim. İyi geceler
Hayır gitme ya lütfen
Bak sana herr şeyi anlatacağım ama seninle ilgili şeyleri burada uluorta herkesin içinde paylaşmam doğru değil ve sana saygısızlık lütfen mesaj at 2 dakika yazıp çıkacağım bir daha rahatsız etmem lütfen inat etme yeminde ettim sen müslümansın inan bana bekliyorum lütfen bu akşam konuşayım bitsin kaç gündür bekliyorum
@serapdenizz bilmen gereken çok önemli bir şey var bu gün yazmasan yazana kadat yorum yapacağım lütfen inat etme bu gece bitsin bu iş
Çok önemli olmasa rahatsız etmezdim bir mesaj at xperim yetse ben atacağım ama yetmiyor anla beni lütfen 1 kere yaz sadece sonra istersen engelle
@serapdenizz sitede olduğunu biliyorum buny sana söylemeden asla gitmeyeceğim
Nokta dahi olsa mesaj at tek mesajda her şeyi anlatıp söyleyip gideceğim aonrası sana kalmış bekliyorum yazmanı bu gece halledelim bu konuyu uğraşmayalım daha fazla bilmem gerekenleri bil öyle yap ne yapıyorsan engelleyedebilirsin ondan sonra
@serapdenizz Serap?
@FahriPsikologg Pardon da bu samimiyet nerden geliyor. Gidermisin
burada olduğunu biliyorum sen inat ettikçe bende edeceğim bilmen gerekenler var diyorum yaz artık şu mesajı söyleyip gideceğim siteden bir daha rahatsız etmem söz de verdim bana inan sen yazmadıkça ben daha çok inat ediyorum buna bir son ver artık iki medeni insan gibi davranalım söyleyip gideceğim tek mesajda
Yazdığında bende söylediğimde anlayacaksın nerden geldiğini her şeyi bilmem gerekiyor lütfen yaz artık :(
Sonra istersen engelle her şeyi bil sonra istediğini yapabilirsin kaç gündür bekliyorum bu gece söyleyim bitsin lütfen
Var, hat sanatı ile ilgileniyorum.
İllaki daha çok müzik
Sanat ve kültür ruhu , ilhamı besler.
Evet kesinlikle. Sanatı severim
Sanatsal olmaz
var 🤍
Evet var
Evet var
Var, evet.
Sanatsız olmaz
Evet var
Var ama yorgun ruhum