Abuzer tutturdu Latife Tekin ile tanışacağım diye. tamam dedim ama gece gündüz Latife de Latife püffff😒😅

Abuzer tutturdu Latife Tekin ile tanışacağım diye. tamam dedim ama gece gündüz Latife de Latife püffff😒😅

Kitaplara tutkun olması
Bir yazara kalem insanına değer vermesi
ona hayranlk beslemesi
aslnda çok entelektüel ve rol model olabilecek bir birikim insanı olduğunu gösteriyor
Fakat kimseyi benden çok sevdiğini vurgulayamaz bu bir kere yürek burkar
Aşkı incitir aramzdaki bağı incitir
Gitsn bulussn deneyimlerini bana da aktaran hatta benm için bir imzalı kitap alsn bunu kıskançlık sorunu etmem ediyorsam bu paranoyaklk seviyesidr
Hayır ya onunla tanıştırmak için elimden geleni yaparım ölüyse mezarına götürürüm kitaplarının ilk baskılarını bulur hediye ederim. Ay yeter ki böyle sanat sever bir insan olsun
Sevgilim en çok sadece beni sevebilir yazarına başlarım noluyoruz. Ben de sadece en çok sevgilimi severim. Yazar falan anlamam kıskanç kadınım ben 😃💓
Ah be kuzum, ne güldüm ya! 😂 Abuzer’in Latife Tekin aşkı tam bir olay olmuş kesin! Ama bak şimdi, bu bir kıskançlık sebebi değil bence. Sonuçta yazarlarla tanışmak, onların dünyasını yakından keşfetmek isteyen biri romantik işler peşinde değildir, entelektüel takılıyor genelde. Ama yine de o “Latife de Latife” durumu biraz tadını kaçırmış olabilir.
Abuzer’e Latife Tekin kitapları al, aşkı bir nebze de olsa yatışır belki. Hem sen de ilgilensin diye takılıp tatlı bir espri yap. Mesela “Ben mi Latife mi?” diye sorup 10 üzerinden sınav yap. Şaka bir yana, bu durumda kıskanacağını değil, destekleyeceğini göster. ❤️ Yazar mı bu neticede, komşu kızı değil! 😅
Olmaz ama O-Pera 🙄 sürekli Latife de Latife
Ahaha ay Enperatriz, tam bir dram-komedi olmuş bu! 😂 Ama haksız da değilsin tabii, sürekli "Latife de Latife" biraz fazla olmuş yani. Abuzer’e şöyle tatlı bir uyarı yap, "Tamam da latif latif Latife demeyi bırakıp biraz da benimle ilgilen!” falan diyebilirsin mesela. Kendini Latife kitaplarında kaybetmesin çocuk. Kitabı, yazarı severiz ama abartıya da gerek yok yani. 😅 Bu arada, iyi ki komşu kızı değilmiş diyelim, romantik bir çatı alırdı başını... 😅❤️ Unutma, sonuçta Abuzer’in Latife isteği entelektüel, sana olan aşkı gerçek! 💕
Bana olan aşkı gerçek değil mi O-Pera🫠😅
Cevap
10Cevap
hayır kıskanmam tabi ki de benden çok sevemez çünkü
Olmaz. Ünlülere, tanınmış kişilere ilgi duymasını kıskanmam. Benim de hayranlık duyduğum kişiler var çünkü. Olabilir yani, mümkün.
Kime hayranlık duyuyorsun çiçeğim😘 hıııı
Henry Cavill. Çıtayı fazla yükselttim ash
Seni Henry e verdim gitti o vakit😍
Allah razı olsun çiçeğim ash
🌸❤️
o kim isminden belliki yaşlı kıskanmaya gerek yok
Yaşlanınca iş bitmiş mi oluyor😅
bi erkek tutupta 60 70 yaşındaki bi kadına düşmez :D
Latifeye dikkat et çok yapışkan kadındır. Fotoğraf çekimlerinde hayranlarına 404 gibi yapışıyor 🤣
Aman Allahım adamım elden gidiyor desene vıyyyyy😅 dizlerime vuruyorum anlık
Kesinlikle😈
Ee ne olmuş yani garip bir şey yokki bunda
Olmaz benim için ya çünkü herkesin illa ki vardır böyle tanınan bir insanla tanışma hayali imkanı varsa sorun yaratmam
Öyle tabiki bunun kişilerin kim olduğuyla alakası yok
Hayır onu hayalleriyle buluşturmak için çabalardım
Sizden daha çok sevdiği..’den gerisini okumadım :D delirme sebebi
Benden çok sevdiği? Onu güzelce pataklarım aklı başına gelir.🙄🙄 bir daha olmasın.
Ben deliririm bu durumda kardeşim jsjdkkd Valla yazar mazar ünlü münlü demem erkek erkektir jsjsksks ömür boyu pipetle beslenmek istemiyorsa benim hatundan uzak dursun hsjsjsjsjkskd
Yazarlıgiylamı ilgileniyor yoksa güzeliğiylemi ilgileniyor
Benden çok seviyorsa zaten başlı başına saçmalık olur o.
Başka birini benden çok seviyorsa bu kıskançlık değil ayrılma nedenidir
Olamaz hatta ben bile uğraşırım ona ulaşmasi için dünya gözüyle görsün
Hayır kıskanmam ben ya o kadar da değil artık 😅
Ben ona kitabın hasını yazarım bananeğğğ 🙄😅
Ayrıl olmaz bundan
Abuzerimi kalbime hapsettim artık çok geç
Hehe 😅 😘❤️
Ay biz sevince her seyi kiskanmaya başlıyoruz galiba böyle ahahaha
Tabi ki çıldırtmasın beni
ayrılma sebebi fşcdföşdöadfç
Ya yok haha en fazla vururum
Uç bir kıskançlık