Yaklaşık 4 aydır bu ritini devam ettiriyorum ve kız arkadaşım o kadar huzurlu uyuyup gününü o kadar enerjik ve dolu dolu geçirmeye başladı ki hiç bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim aslında. Biz Hatay'da yaşıyoruz. 1,5 senedir beraberiz ve önceleri hiçbir şekilde uyuyamıyordu kendisi. Deprem zamanında (biz sevgili olmadan önce) depremden aşırı etkilenmiş. Yatakta yatamıyor yer yatağı yapıyor ve geceleri uyuyamıyordu. Beraber sabahlıyorduk her gün sabahları işe gidecek olmama rağmen onun için uyumuyordum ama hiçte kendimi yorgun hissetmiyordum. Aklıma masal okuma fikri geldi. Sesimi hiç güzel bulmuyordum aslında. Biraz şiveli ve kalın bir sesim var ama onun çok hoşuna gidiyor. Öyle böyle derken kısa sürede uyumaya daha doğrusu uyuya kalmaya başladı. Sonra kendi isteğiyle masal okumamı devam ettirmemi istedi. 1 ay gibi bir sürede yer yatağını bırakıp yatağına çıkıp yatmaya başladı. Belli bir zaman sonra görüntülü okumaya başladım masalları ona. Ailesi beni tanıyor epey zamandır. Allah razı olsun onlar beni bende onları çok severim. Son 1 aya kadar geceleri uyanmaları vardı. Gece 3 ya da 4 gibi ara sıra kâbus görüp uyanırdı. Yeniden masal okur yeniden uyuturdum onu. Son 1 aydan beri de beraber uyuyoruz onunla. Ben masal okuyorum kısa süre içinde uyuya kalıyor. Hayatı normal düzene bindi şu an rahatlıkla uyuyor uykusunu alıyor ve dinç bir şekilde uyanıyor. Önceden çok aksiydi çabuk sinirlenirdi. Şimdi o aksi kız gitti yerini bir melek aldı. Ben onun her halini seviyorum benim için önemli olan kızması ya da sinirlenmesi değildi hep rahat edebilmesiydi ve bunu da en sonunda başardım. Hatta bazı geceler masal okumuyorum direk hayaller kuruyorum ve bu onun çok hoşuna gidiyor. Deprem psikolojisini atlattı tamamen. Bu konu hakkında annesinden babasından çok dua aldım gerçekten. Onlarında hoşlarına gidiyor bunu yapmam. Bugünde bir şey anladım ben gerçekten hayatımın aşkını ruh eşimi bulmuşum arkadaşlar. Ölüm var vakit gelmeden sevin mutlu edin mutlu olun. (BİR DEPREMZEDE)
Güncellemeler
1 yıl
Daha içimi döküp böyle mutluluğumu paylaşmayı istediğim çok şey var ama kelimeler bile yetmiyor anlatmaya ben diyeyim siz anlayın 😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer