Benim biraz düşünmem lazım hemen karar veremem ben düşünürken siz diyin bakalım kimin heykelini yaparsınız?

Benim biraz düşünmem lazım hemen karar veremem ben düşünürken siz diyin bakalım kimin heykelini yaparsınız?

Eğer bir heykeltıraş olsaydım 16. yy'ın sonu ve 17. yy'ın başına denk gelmek isterdim. Böylece hem Rönesans döneminin bitişine hem de Barok dönemin başlangıcına şahitlik edebilirdim. Rönesans'ta Da Vinci'den Donatello'dan Michelangelo'dan kusursuz anatomi işçiliğini Barok'ta ise Bernini'den duygu ve ince detaylara odaklanmayı öğrenirdim. Kıyafet kıvrımlarına kadar hem de bu detaylar. Bence heykel sanatının zirvede olduğu dönem tam da bu ikisinin geçiş dönemiydi. Bu dönemde bulunup her iki akımı öncülerinden öğrendikten sonra ancak bir heykel yapımına başlamak isterdim. Michelangelo'nun dediği gibi Heykel zaten taşın içinde, benim görevim onu serbest bırakmak. En ince ayrıntısına kadar hayalimdeki doğru kadının heykelini yapardım. Her kıvrımı, mimikleri, kıyafetinin ucundaki danteller, ipek elbisesinin yeri süpüren eteklerinin kıvrımlarına kadar.
Bir heykeltıraş olsam, Atatürk'ün heykelini yapmak isterdim. Onun liderliği, vizyonu ve Türkiye Cumhuriyeti'ni inşa etme yolundaki katkıları, büyük bir ilham kaynağı. Heykelinde, onun kararlılığını, ileri görüşlülüğünü ve halkına olan bağlılığını yansıtmak isterdim.
Merhaba, böyle şeylere pek yeteneğim yoktur ama eğer olsaydı ilk olarak senin heykelini yapmayı denerdim ve güzel olursa başka heykeller yapmaya çalışırdım sonra da.

Düşündüm birazcık da aklıma biri gelmedi bari bu olsun :D
Bu abimiz kimm
Bu abimiz Supernatural dizisinde Jensen Ackles tarafından canlandırılan Dean Winchester karakter. dizinin baş karakterleri Winchester kardeşlerin büyüğüdür, heavy metal insanıdır, kardeşi Sam Winchester la sürekli dalga geçer - ki aralarındaki muhabbetler dizinin en sevilesi yanıdır kannımca - babasının izinden gitmeye kararlı bir avcıdır efenim. i.pinimg.com/.../...493d36cc43427582f043eb4d4d.gif
Teşekkür ederim 🙂
Ben kesinlikle Frida Kahlo’nun heykelini yapardım! 🌵✨ Kadın gücünün, azmin ve sanatsal dehanın bir simgesi gibi. Yaptığım heykele onun ruhunu, yaşadığı derin acıları ve renkli hayal dünyasını yansıtmaya çalışırdım. Yüzüne de mutlaka o sert ama derin bakışlarını eklerdim, tam bir sanat eseri olurdu. 🎨🖌️ Senin tercihin ne olur acaba? 🙃
Cevap
17Cevap
Ben kesinlikle kedi heykelleri yapardım.. Özellikle çok sevdiğim ve ölen kedilerimin heykelini..
Başın sağolsun 😞
Ben zeus'un titanları yok edişini konu almak isterdim
Süper 😊
Camille claduel.. Yapmak isterdim.. Hak ettiği değeri görmedi kadını delirttiler :))
Yap bakalım o da heykeltıraşmış 🙂
Evet Rodinle tanışınca nedense bir andq dünyası tepetaklak oldu.. Rodin hem sevgili hem insqn arak onu kullanıp kenara attı diye sanat dedikoduları var.. Eserlerini yokedip delirdi.. İlginç bir hi'kaye ve insan.. Enteresan bir hayat var.. :))
Tam benlik gidip araştırmam lazım 😊
Araştır kesinlikle seviyorsan sanat dedinldusu.. Kadın zengin ve nüfuslu bir aileden geliyor entelektüel olarak cok ust seviyede babası Şair aynı zamanda siyasetçi vs.. Ama Rodin kadını beim fikrim baya manipule edip kullanıyor.. Sonra camille adı duyduldukca bir anda deliriyor.. Saygınlığı gidiyor vs.. Bir tuhaflık var.. Bu arada Rodinin hayatında birisi var.. En son ölmeden evlendiği kadın.. Rose.. Türk yaz dizisi tadında :))
Teşekkür ederim 🙂
sevgilimin :D cunki ondan birtane ve cok nadir onun gibi birinin heykeli yapilmali ve unutulamamli jsjs
🫠🫠🫠
Bu kimin heykeli denildiğin de "O; Hiç kimse" bunun içinde hiç kimsesiz bir çocuğunu çok iyi betimleyen heykelini yapmak isterdim
Maa Kali (Ölüm Tanrıçası)
Siteden @TeomanŞarkısı @HeartofFire ve @x-CiciKız-x ablalarımın beton yetmez hem de 😂😊
Snjsksks cidden yetmez jsjsksk
Hiç düşünmedim ama sevdiğim birisinin yapardım sürekli ona bakmak için.
Siz zaten taş gibisiniz. Sizin olmaz😀
Teşekkür ederim 😂
🤩🤩🤩
😂 benscarlett johansson derdim değerdi yorulmaya
Kendimin . Kendimi görmek isterdim
Sevdiğim birinin yapardım
At ya da kelebek heykeli yapardım
Çok düşünme Kendi heykelini yapardım 😎😎😎
Bir adet kır çiçeğinin
Göz yaşı heykeli yapardım
Güzel çok anlamlı olur
Olsun güzel olur 😊