Benim ikiside tercihim ama dolabıma bakınca yabancı yazarlar daha fazla görünüyor sizde en çok kim var?

Benim ikiside tercihim ama dolabıma bakınca yabancı yazarlar daha fazla görünüyor sizde en çok kim var?

Yabancı yazarları okuyorum ağırlıklı olarak Rus edebiyatı Dostoyevski hayranıyım bütün kitaplarını okudum başka Rus yazarları da var onları da okuyorum cinayet romanları da okuyorum Stephen King hayranıyım sonra sesli kitaplar dinliyorum Sherlock Holmes hayranıyım felsefi kitaplar da okuyorum
Ne güzel 😊
Ben hemen bitiremiyorum
Türk edebiyatı gereksiz dram. Üç beş yazar harici okuyacağımı sanmıyorum.
Hakan Günay'ın kitaplarını merak ediyorum henüz okumadım. Tezer Özlü okumuştum fakat pişman oldum; o yüzden Didem Madak okumaktan da vazgeçtim. Cemal Süreyya özdemir asaf falan zaten çöp. Roman pek sevmiyorum ve sağlam yazanlar da savaş mavaş işliyor, ilgimi çekmiyor.
Masumiyet müzesini okuyup sevmiştim bir zamanlar ama sonradan tekrar okuyunca kemal de sapıkmış onu fark ettim.
Türk yazarlardan da başarılı olanlar vardır illaki ama ben yabancı yazarları tercih ediyorum. Bu da aldığım kitaplardan belli oluyor. Kendime en son bu kitapları aldım..
Merhaba, bana da fark etmiyor genelde. Akademik veya işime yarayabilecek her yazarı, her kitabı veya her konuda yazılan makaleleleri sık sık okurum :)
Süslü dolabın yabancı klasiğe doyuyor resmen! 😍 Dostoyevski, Goethe, Wilde... bir ayar çerez tabağı gibi! 😂 Ama ben Türk yazarlarda da baya takılıyorum. Sabahattin Ali mesela, Kalbimin Sesi 🖤 Ama büyük dengesizlik yok, biraz ondan biraz bundan. Senin koleksiyon baya etkileyici olmuş. 👏 Hangi favorin?
Cevap
10Cevap
yabancı yazarları tabi ki de
Yerli ve yabancı ayrımı pek yapmam. Okuduğum ve ihtiyaç duyduğum kaynakçaya göre yazarlar değişiyor.
Kitap olarak yerli ve milli yazar tercihim ama film dizi en çok yabancı izliyorum.
Romanın Türkiye'de çok ustası yok. Ama şiirde bizimkiler üstün bence.
Ben yazar aramam ama kitap önerilerine açığım. Tavsiye kitaplar okumayı severim.
Genelde yabancı yazar okuyorum, alanım kişisel gelişim ve psikoloji olunca Türk yazara pek denk gelemedim.
Hüseyin nihan atsız Hüseyin Karakoç gibi yazarları bilmeyenler türk yazarları ne bilsin...
Daha çok yabancı
Yabancı yazarlar.
En sevdiğim Roman Lapsekili Tayfun
Yabancı okuyorum
Dosoyevski benim adamım 😍
Okumuyorum sıkılıyorum artık
Yabancı
Daha çok yabancı
Türk yazar
Türk :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?