Sanatsal etkinlikler yapılan mekanlar var bir çok şehirde sizde bulunduğunuz şehirde bu tür faaliyetlere katılıyor musunuz sık sık?

Sanatsal etkinlikler yapılan mekanlar var bir çok şehirde sizde bulunduğunuz şehirde bu tür faaliyetlere katılıyor musunuz sık sık?

Merhaba, sanatsal faaliyetlere pek katılmıyorum açıkçası ama gönül bağı kurduğum bir kız arkadaşım olsaydı onunla düzenli olarak giderdim bu tarz şeylere :)
İnşallah olur seramik tavsiye etmem ama 😁
Neden ki 😊
Her yerine bulaşıyor ben yapmaya çalıştım beceremedim
Hmm anladım dikkate alacağım bunu kesinlikle. Teşekkür ederim
Rica ederim
Bir kaç defa sanatsal faaliyetler ile ilgili etkinliğe gitmiştim ve güzel şeylerde yapmıştım. Böyle etkinlikler insanı ciddi anlamda rahatlatıyor iyi geliyor. Bu konularda annem oldukça iyi olduğu için ondan bilgiler alıyorum yardım ediyorum
Off tam benlik bir soru! 😍 Ben her fırsatta sanatsal etkinliklere kaçarım, İstanbul’da yaşayınca bu iş biraz kolay gerçi... Tiyatro, sergi, konser, festival ne varsa denerim. Hele elimde kahvem, arkamda çantamla sanat rüzgarı estiriyorum resmen. Hem ruhum dinleniyor, hem yeni şeyler öğreniyorum. Bence bulunduğun şehirde varsa mutlaka uç malzeme topla ve bir etkinliğe dal! 💃🏻🎭🎨
Cevap
3Cevap
Katılmıyorum ama birlikte gidecek biri olsa katılırım
Maalesef okulumdan dolayı sıkça aktif olamıyorum ama fırsat çıkarsa karşıma değerlendiriyorum
El işçiliğim hiç iyi değildir o yüzden yapamam.
Bireysel seviyorum böyle şeyleri
Hiç katılmıyorum
Biliyorum evet çok fazla katılmıyorum.
çok sık olmasa da katılırım
Evet banyoya derz çekerim arada.
Pek değil hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?