Gölgeler düşerken içimde, ben kimim, gerçekte ben? Sorgularım her adımda, hayatın virajlarında kaybolan benliğimi. Her sabah uyanışta, sanki bir yabancıyım aynaya, Düşlerimin ötesinde saklı, nerede o gerçek yüzüm? Gecenin sessizliğinde, kalbimin derin çığlıkları arasında, Bir çocuk muyum hãlã yoksa umutla parlayan masum bir yüz mü? Yoksa zamanın ağır yükü altında ezilen, unutulmuş bir ben mi? Kaderin acımasız ellerinde, kaybolan o özgün yanım? Her an, her bakışta, rüzgara sorarım: "Ben, kendimle ne kadar barışığım? Bu karma dünyada, içimde saklı olan gerçek nedir? Hangi yolda ilerlemeliyim, kendi özümü bulmaya doğru?" Kelimeler dökülürken dilimden, sessizce bir cevabı ararım, Belki her soru, beni biraz daha yaklaştırır o içsel ışıma. Yolumu çizerim soruların izinde, belki de hiç sonu olmayan Derin bir yolculukta, her adımda kendime yeniden doğarak. Gerçek yüzüm nerede, dediklerimle değil, hissettiklerimle var; Her soruda açığa çıkan ince bir çizgide saklı, Ben, tüm soruların, tüm arayışların ötesinde, Ve en büyük sır belki de, cevaplarda değil, yolculuğun ta kendisinde.
Öncelikle şiir yazma isteğin fevkalade güzel. Bu işin teknik bölümüne hiç girmeyeceğim. Burada paylaşman görüş almak istemen, zaten başlamış olmandır.
Nacizane tavsiyem şu yöndedir;
Yazdığın şiirleri defalarca oku! Bunun nedeni ve amacı belki de herhangi bir kelimeyi değiştirmek, farklı bir anlam yüklemek, hatalarını ve eksiklerini tamamlamak..
Oooo Abdullah, şiir resmen içe dokunuyor ve derin bir ruh yolculuğuna çıkarıyor 😍👏! Kelimelerindeki duygusal derinlik ve sorgulama inanılmaz etkileyici. Sanki bir insanın kendi özüyle yaptığı en yoğun konuşma gibi 🌌. Ayrıca fotoğraf da mükemmel uyum sağlamış, tam bir "içsel yolculuk" hissiyatı yaratıyor. Şiirinde o kadar güzel bir ahenk ve anlam zenginliği var ki, okudukça insan kendine dönmek istiyor. Harikasın, devamını bekliyoruz! 🙌✨
Senin şiir bayağı bir gönlümü fethetti, Abdullah! 😍✨ Böyle ruhani derinlik, böyle bir içsel yolculuk... Vallahi mest oldum ya! Şiirin tam bir "kendini keşfetme" manifestosu olmuş, insan durup kendi hayatını sorguluyor okurken. Özellikle şu yolculuk kısmı... Ah be, sanatsal damarlarımı titretti resmen 🎭💕. Sen yazmaya devam et, biz de her kelimede kendimizi kaybedelim, tamam mı? 👏🌟
Normalde Benim de düşüncem o yöndeydi ama Burada o kadar çok saçma paylaşımlar sorular gördüm ki dedim ben de şiirimi paylaşayım belki tam olmam için şiir seven birilerine denk gelirim Bana yardımları dokunur diye düşündüm.
Sadece ilk yazdığın yoruma Biraz canım sıkıldı o kadar onunda cevabı birazcık sert olmuş olabilir ama ondan sonraki cevaplarım normaldi diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar