Kültür & Sanat Aşağıdaki görsel benim kitaplığımdan bir kesit. Bu kesit hakkında ne düşünüyorsunuz? BoranBey35 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Anket açıyorum. Kan görüyorum hocam , vahşet görüyorum hocam. Şakak kemiğinden giren levye görüyorum hocam. Karakter arayışında olan genç bir birey görüyorum. Okuma zevki olan bir genç görüyorum. Tarihi şeylere merak sarmış bir genç görüyorum. Böyle soru olmaz olsun. Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Hoşçakalın KScanlar. Güncellemeler1 yıl Kendinize iyi bakın Aşağıdaki görsel benim kitaplığımdan bir kesit. Bu kesit hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Rezonans Kanunu gördükten sonra umarım buna para vermemiştir diye haykırdım asdjklhjxfs 1 1 Yorumla BoranBey35 1 yıl Jekejsjs. Yorumla
Sosyopat_Birisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Okuma zevkin var Osmanlı tarihini okuman da çok iyi bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rezonans Kanunu gördükten sonra umarım buna para vermemiştir diye haykırdım asdjklhjxfs
Jekejsjs.
Okuma zevkin var Osmanlı tarihini okuman da çok iyi bir şey
Ah kuyucakli Yusuf ya🥲
Bende severim tarih i
Tarih seven
Tarih seven bir abimiz