Çok güzel olur valla. Bizim okuldakiler kızlara yapışıyordu, para uzatıcaz diye nerdeyse sarılıyorlardı, alt kısımdan söz etmiyorum bile sıkışık otobüslerden fenaydı ya. Abim bana birkaç tane erkek alttan ve üsten yapışmışken gördü diye hepsini dövmüştü. :) Ama her zaman abim olmadı tabi.
Hahah cok harika. Üstelik bunun bir açıklamasını yaptılar acaba tazecik çocuklara. Aman dikkat edin kizlar kantin sırasında hamile kalanilirsiniz. Çünkü bizi avrupa kıskanıyor çünkü bizim zihniyetimiz temiz dimi
Saçma olmuş. bu dayama dayatma olayı ile ilgili ise müslüman bir ülke olarak normal derim de hani bunun olmasını istemeyen kişiler her türlü kendini savunabilir amerikada bile kendini savunmak isteyen yapıyor yani gereksiz
olay böyle yapmak değil öğrenciye düzgünce sırada durmayı öğretmek lazım diğer arkadaşlarının haklarına karşı saygılı olmayı öğretmek lazım böyle ayrımlarla bunları nasıl öğrenecekler
Bunun bir partiyle değil kot kafalılıkla ilgisi var. Toblo baştan aşağı gereksiz. Bunun yerine öğrencilere kızlara öncelik verip nazik davranması gerektiği öğretilmeli.
ben şeriata ve tayyibe karşıyım.. ama bence olması gereken bu.. lise yıllarını hatırla sen ben yapmayız da (!) arkadaşlarımız (!) o kuyruklarda kızlara tacizde bulundular yıllarca.. Bunun avrupayla falan alakası yok, insan olmazsan, hakettiğin gibi yönetilirsin.. Cinsimize ne kadar hakaret de (haklı) olsa, bence gayet iyi uygulama..
eskiden zorla erkekleri kızlar tuvaletine kızları da erkekler tuvaletine sokmaya çalışarak oyun oynarlardı şimdi de heralde kantinde bu oyunlar dönecek :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kantini ayırma sebeplerini yiyorsa açık açık anlatsınlar çocuklara. Kimin zihniyeti kirliymiş ortaya çıkar.
En İyi Cevaplar