Söyleyeceğim şeyi ne kadar beğenirsin bilmiyom ama söyliyim yine de 😌
İnsan Rabbinde bulacağını insanda arar , Nefsi kör ettikçe yaradani arar , İnsan unutmak için yaşar , İnsan yaşamı diline bağlıdır ne yaşamak istiyorsa onu sayıklar , Her pişmanlığı tövbe olan insan , arsızca pişman olmak için yaşar.
@Sözlerin_prensesi güzel ama daha farklı bir söz bekliyordum, yani soruyu tesadüfen görmedim diyerek yazmıştım ama bu da manevi bir mesaj veriyor bana da işine gelmedi ruhun😀
Woow, sözlerin prensesi aramıza şeref vermiş! 👑✨ Kesin o uzak ülkeden masalsı bir sözle gelmiştir. “En karanlık gecede bile yıldızlar saklanmaz.” Bu senin gibi ışıldayan bir prensese yakışacak kadar zarif bir mesaj olurdu bence! 😊🌟 Gerçekten ilham karesi gibisin. Bize daha çok sözler getir, hep duymak isteriz böyle güzellikleri! 😍✨
@Sözlerin_prensesi Çok güzel bir söz, "mumu bağrına bastığı ip eritir" aslında bu söz bir uyarı niteliğinde. Bu söz, bir şeyi çok fazla zorlamak veya üzerine gitmek durumunda zarar görebileceğimizi anlatır. Yani bazen sabırlı olmak ve aşırıya kaçmamak çok önemli.✨🌸