bunu dolduracak enerjiyi heyecanı bulamıyorum bi de yeni yıldan çok ümitliydim alırken

bunu dolduracak enerjiyi heyecanı bulamıyorum bi de yeni yıldan çok ümitliydim alırken

Böyle kullanırsan olumlu etki edebilir
Aaaj bak, benim de böyle bir ajandam vardı ve aynı hissiyatı yaşadım. 😅 Ama sonra dedim ki, olay doldurmak değil; başlamaktan geçiyor. Ufak hedefler belirle mesela, “Bu ay 1 kitap okuyacağım” ya da “1 tiyatroya gideceğim” gibi. Küçük adımlarla motive ol, ilerledikçe daha çok zevk alırsın. Hem o ajanda doldukça hayatın ne kadar renkli olacağını fark edeceksin. 🌈✨ Hadi bakalım, yıl daha yeni başladı, umutlarını diri tut! 💪📖
Cevap
15Cevap
etkileyebilir bence
Olumsuz etkileyecek bir şey değil. Planlar, eğer uyulacaksa yapılmalıdır. İster not defteri ister ajanda, önemli olan düzene uymaktır
Benim hayatımı son derece olumsuz etkiler. Plan sevmem, hapis gibi geliyo. O an ne gerekiyosa onu yaparım smdndj zararını da görmedim
Bende tembellik olmuyo, plansız inekliyodum mesela öğrenciyken
İvit tabisi
Huzur içinde uyumuşum pardon, çalış plansızca. Böylesi daha zevkli oluyo
Ben etkilediğini düşünüyorum. Neticede hem gününü planlamış oluyorsun hem de neler yaptığının farkında oluyorsun.
Bir ara kullanıyordum. Bence olumlu etkisi var. Daha düzenli, programlı oluyor hayat
Dimi bende binbir hevesle aldım şimdi dönüp bakasım bile gelmiyor. Sanki hepsi ayrı bir sorumluluk, yük
Evet yapman gerekenleri yazarsın, yardımcı oluyor ama her gün sıkıcı olabilir
Çok istedim ama hiç başlayamadım başlasam da kesin uygulamayacağim 🤦♂️
OKB belirtisi. Insan dedigin daginik olur. Umursamaz, bugunun isini yarina birakir.
Ustune dusen sorumluluklari yerine getirdigin surece emutlu olursun. Hayatimda bir gun olsun bir liste yapmadim. Ama mutsuz bir insan degilim. Aksine, bu kadar duzenli ve planli insanlarin surekli kafasinda sunu yapcaktim, bunu yapcaktim dusuncesinin pinpon oynadigini yuzunden okuyabiliyorsun. Hayati kendileri degil listeleri ve ajandarlari yasiyor.
O dediginize katildim. Kendi adima yine de onlari da tutman. Boyle seyler toplasan 5 - 10 tanedir. Onu da aklinizda tutamiyorsaniz demekki o kadar onemli degildir diye dusunurum. Ama bu tamamen kisisel gorus tabi.
Sorunuzdan yola cikarak soyluyorum. Ise yaramiyor gibi :D. Girgira vurdum kusura bakmayin. Kolay gelsin.
Yani kullanan var en azından her gün ne yapacağımız planlı olur ve aksamaz ya da ertelenmez
Bu kadar ümitsiz olma ya. Yazmak her daim insanı rahatlatır.
Ben telefonun not kısmını kullanıyorum evet daima planlı ilerlerim ve bundan da memnunum
Benim mecburi olarak kullandığım var ama bana kalsa hayatta uğraşmam..
Bir nebze olumlu katkısı oluyor, önemli olan o şevki yakalamak.
Fiziksel değil ama dijital bir cüzdanım var; telefon alarmim
Benimki de hayatımı planlıyor işte
Beni rahatsız eder bu tip planlama işleri. Cunku cogunlukla gerceklesmez büyük kismi ve beyin sucluluk hisseder enerjin düşer. Akışa göre hareket etmek daha iyi diye düşünüyorum çok da salmadan.
Yoğun günlerde ben kullanıyorum iyi oluyor
Genelde rutin yapılacakları falan yazıyorum
Yaptıktan sonra üstünü çiziyorum rahatlatıyo ajjdhs
@muzsuzsut hedef gibi düşün jsjsj
Hatta kampüste yeni yıl direkt listesi vardı oraya da yazdım djdjd
https://ibb.co/Hx9W9qh
Etkiler Çünkü ben Bazen ne yapacağımı unutuyorum
Alzheimer hastasi havası verir
Etkiler ama naif bir şey olur
Olumlu etkiler disiplinli olmak başarıyı getirir
Ajanda eski işi
Beni bunaltır…