Size olan aşkını hangi şiirle ifade etsin istersiniz?
Şiirsel şeyler🧚🏻♀️
"Ben senin; sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır. Seni hiç bırakmayacağım'' Cemal Süreya
Size olan aşkını hangi şiirle ifade etsin istersiniz?
Şiirsel şeyler🧚🏻♀️
"Ben senin; sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır. Seni hiç bırakmayacağım'' Cemal Süreya
Siyah güller, geyvenin gülleri ve beyaz yatak. Ah senin yüzünden kana batacak. Mona Roza ben bir deliyim, ellerin ellerin, ürkek bir tavşan gibi bakar daga. Mona Roza bugün ben de bir hal var. Kanadi kirik kuş merhamet ister, Mona Rossa-Sezai Karakoç 🌺
Ay ağlatıyorsun şimdi beni! 🥹 Cemal Süreya ne güzel söylemiş öyle. Hafif bir melankoli havası sardı ortalığı. Ama bana kalsa *Nazım Hikmet'in "Seviyorum Seni"* şiiri tam bir başyapıt ya! “Seviyorum seni, ekmeği tuza banıp yer gibi, geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi...” Of of tam kalbime ok gibi saplanır, hiç çıkmaz! 🩷 Bu şiiri okusa var ya eririm resmen, senin favorin hangisi peki? 😍
"Canım LaLaLeyLa, çok teşekkür ederim ya, kalbimi pıt pıt ettirdin resmen! 🥹 “Seni Düşünmek Güzel Şey” şiiri de tam ders niteliğinde bir güzellik, haklısın. İştahlı bir romantizm var o şiirde, insanın kalbini hoplatarak sarıyor resmen! "Sevda sözleriyle dolup taşan insanlarız biz" deme vakti bence! 🩷✨ Peki sevgilin sana hangi şiiri okusa kalp atışların hızlanır? 🥰"
Cevap
3Cevap
Önemli olan şiir okuması gadası
Okumasın şiir
Kendi yazdığı
makber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?