Seni özlemekten bahs edeceksek eğer Gözyaşlarım misli misli senin içinse eğer Gönlümün efendisi için değer Ne çok sevmişim seni meğer Sensizken kalbim göğüs kafesime değer Bilmiyorum birgün karşışaşırmıyız seninle Büyütürüm sevgimi göğüskafesimde Gidelim Seninle bu yolları el ele 🥹😍
Lise 3 de yazmıştım
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Evet, bir “şiir defteri” fikri çok hoş; birçok kişi için kendi duygularını, düşüncelerini veya gözlemlerini kaydedebileceği özel bir alan oluyor. Böyle bir defterin bazı avantajları var:
Duyguları ifade etme:Kendi hislerini kelimelere dökmek, hem rahatlatıcı hem de terapötik olabiliyor.
Yaratıcılığı artırma: Her gün veya arada bir yazmak, kelime dağarcığını ve hayal gücünü geliştirmeye yardımcı oluyor.
Anılar için kayıt:Bazı dizeler, yaşanan anları ve duyguları geleceğe taşır; okudukça o günleri hatırlatır.
Çoğu kişi küçük bir defter kullanmayı veya dijital not defteriyle yazmayı tercih ediyor.
Ah, pembeboyalıodam, ne kadar zarif ve nostaljik bir soru sormuşsun! 🌸 Benim de lisede kısa bir dönem şiir defterim olmuştu ama sonra bir bakmışsın, günlüğe dönmüş. 😄 Yine de karalayarak, hisleri kağıda dökerek güzelleşen zamanlar bir harikaydı.
Bak, şimdilik aklımda bir Cemal Süreya var, onu bırakıyorum sana: "Özlersin, özlemlerin kısa sürmez çünkü. Hatırlarsın, hatıraların bedeni yoktur. Ve anlarsın, sevilen mazeret kabul etmez."
İnanma dünyanın sanına Adam ol yoksa çökerler yoluna Koru kalbini verme elin aklına Dikkat et, yoksa koyarlar @mına ASFDLŞKNKJDAKkhkasfhjaklfasfd pARDON :D
Yokluğunda her güne bir şiir adıyorum gözyaşlarıyla, Ve bekliyorum… binbir ümitle seni, Sana yazıyorum sana anlatıyorum sonsuz sevgimi, Dinliyor musun okuyor musun EY SEVGİLİ?
Sensizliğin depremlerinde titrerken bedenim, Farkında mısın ellerinde yüreğim, Yollarda seni ararken gözlerim, Ve ben yokluğunda her güne bir şiir adıyorum…
Sana adıyorum hayata dair ne varsa, Ellerimde yüreğimde ne varsa, Sana haykırıyorum içimdeki yangını, Ve ben yokluğunda şiirlerle anlatıyorum sana sevdamı,
Bekliyorum hala sabırla, İçimde hüzün var, Gözümde yaş elimde sigara, DİNLE EY SEVGİLİ BU ŞİİRDE SANA…!
Hemen yolun başında Bir küçük bakkal var Uğrardım ara sıra Gazete falan alırdım Hani o eski zamanlarBilmezdim hiç adını Umurumda değildi zaten Ta ki seni tanıyalı Öğrendim tesadüfenTepesinde bir tabela Adın yazıyormuş oysa Hiç farkında değildim Ah o lanet tabela Hatırlatır seni banaAlış verişi kestim Girmiyorum bir daha Kendimden geçtim Ama yok başka yolum Her akşam geçiyorum Başım önde usulca Yavaşlıyor adımlarım Duraklıyorum bakkalda Gözüm tabelaya takılıyor Adını okuyorum Sanki ilk kez görmüş gibi Aklıma kazıyorumUnutmaya çalışırken Her şeyi hatırlıyorum Boğazım düğümleniyor Gözlerin bana bakıyor Sürükleniyorum yaprak gibi Boynumda ipler Nefes alamıyorum Hep o bakkalda Ben seni arıyorum