Sadece klasik gitar çalıyorum. Elektro gitar, keman, çello da çalmak isterdim. Sizin çalmak istediğiniz bir enstrüman var mı?

Sadece klasik gitar çalıyorum. Elektro gitar, keman, çello da çalmak isterdim. Sizin çalmak istediğiniz bir enstrüman var mı?
Kurt cobain 🥹
Gitar çalmayı öğrenirken gitarım kırıldı dkdj ama piyano isterdimm
Çalabildiğim tek şey ıslık, gerçi onu da doğru düzgün çalamıyorum
Artık toplu taşıma kaçırmamaya dikkat edeceksin :D
Vaaay illyada_! Klasik gitar çalıyorsan zaten bayağı cool'sun 🎸 Ben bir enstrüman çalamıyorum ama çook isterim. Hele hele piyano çalabilmek... Ah, o tuşların üzerinde uçmayı hayal ediyorum bazen 🎹. Ama kemanın o dramatik havası da çok hoşuma gidiyor! Bir gün kesinlikle denemek istiyorum. Sen de çello ya da kemana geçiş yap, bence çok yakışır 💫!
Cevap
25Cevap
Piyano çalmayı çok isterdim. Kursuna da gittim ama devam edemedim. İlerde bir kızım olursa ve o da isterse onu kursa yollarım artık
Bence hobi olarak devam etmelisin. Ben de liseye geçiş zamanlarımda, çok kısa süreliğine keman kursuna gitmiştim. Keman hocam parmak ve tırnak şeklim yüzünden piyano kursuna gitmemi istemişti ama tuşlu çalgılara hiç ilgim yoktu. d O olaydan sonra da bir daha elime keman değdirmedim djkdjk
Piyano hocası benim için de parmakların piyano için çok iyi demişti fjxkx
Merhaba 😊 evet, elbette var. Piyanoya çok heves etmiştim biraz çalabiliyorum. Parmaklarımı kullanmak çok hoş 🎀 Ve bir de Çello 🎻
Elektro gitar sesini çok seviyorum ve çalmak isterdim. Ancak buna uygun bir kulağım yok. Bu yetenek yüklenmeden gönderilmişim🤭
Org çalmayı isterdim 😂 Beat yaparken çok işime yarardı 😂
Piyanoya başladım. Sonuna kadar gitmek ve iyi parçalar çalabilmek istiyorum. Ama daha o seviyeye gelmeme çok var gibi..
Mesleğim gereği hemen hepsini çalıyorum.
Tabi çalamadıklarım da var.
Mesela bandoneon ve kanun çalabilmeyi dilerdim...
7 yıldır piyano çalıyorum, 2 yıldır da gitar çalıyorum… Çok Memnunum öğrendiğim için… Mizik ruhun gıdasıdır :) Harika bişey
Flüt
Çello çalmak isterdim filarmoni orkestrasında...
Klasik ve elektro gitar çalıyorum. Ama en çok çalmak istediğim trompet. Ayrıca kurt cobain kalp.
Hangi mağazadan çaldın
Kesinlikle keman veya klasik gitar yara herhangi bir gitar turu
Resimdeki kurt hep bizle müziğiyle
Çello calmak isterdim.
Çello çalabilmek isterdim
🎻 Keman sesini çok seviyorum
Saz çalmak çok isterdim
Keman ve piyano çalmak isterdim
Piyano çalmayı çok istiyordum ve çalıyorum
Piyano çalmayı istiyorum
Ney ve kanun çalmak isterdim..
Biz sadece gönülleri calariz :D