Hristiyanlar. Puta mi tapiyor. ?

Yasadigim. Ulkede. Ulke. Vatandasi Tanidigimla. Kiliseye. Gittim. O da ne. Kilisenin icindeki. Carmihtaki. Jesus. Heykelinin. Onunde. Once. Sag elini. Alnina. Ve. Omuzunun Sagina ve soluna. Dokundurup ucgen seklinde. Hareket. Yapti dua ederek. Heykelin onunde. Basi yere degecek Kadar. Egildi. sessizce. dua etmeye. Basladi. Disaridan Goruntu. Olarak. Heykelin onunde cokup. Alnini yere degdirerek. Dua. Etti. Duasi bitince. Disari ciktik. Ve Ben onu. kirmadan. yavasca. Sordum. " Suz heykele mi tapiyorsunuz? Heykelin onunde tam. Egildin ve. Heykele dogru. Dua ettin bu. Heykele taptiginin. Kaniti gibiydi? Dedim. Oda ne. Kizgin. Bir sekilde bana. Cevap verdi " Sen. Ne diyorsun? 😠. ( Ama. Cahilligime. Bagisladi gibi. Bana detayini. Anlatti) Dinle. " Ben orada. Heykelin onunde cokunce. Dua etmek icin. " Animsama" olarak. Cokuyorum. Yani. Kalbim heykele degil. tanriya dua ediyorum. heykelde farkindaysan. Jesus, un carmihta. Insanlar icin. Aci cekerken. Goruntusu var. iste O Goruntu. Animsatma. Onunde egilmemde O an. aklima gelen tanriya dua ediyorum. Heykele degil tamam mi" dedi bende ozur diledim. Bilmiyordum detayini. dedim. Oda boş ver uzulme dedi? Bende. Ona. seni kirdiysam bagisla beni dedim. Arkadaslar. Iste Boyle bir Olay yasadim heykele taptigini dusundugum tanidigim. bana kirmadan. Tatli bir sekilde. Boyle bir aciklama yapti? Ama Ben onlari. Heykele tapiyor saniyordum? Acayip hissettim kendimi bu yasadigimdan dolayi

Hristiyanlar. Puta mi tapiyor. ?