Merhabalar çok uzun zamandir siir yazarim.,
Şiir tarzim bazen biraz değişiktir.
Kendi şiirlerimi nasil seslendirebilirim. Veya şiir seslendirmeyi seven yardımcı olmak isteyen, farkli deneyim yaşamak isteyen, ya da tecrübeli yardim edecek biri var mj
Merhabalar çok uzun zamandir siir yazarim.,
Şiir tarzim bazen biraz değişiktir.
Kendi şiirlerimi nasil seslendirebilirim. Veya şiir seslendirmeyi seven yardımcı olmak isteyen, farkli deneyim yaşamak isteyen, ya da tecrübeli yardim edecek biri var mj
Şiir seslendirmek için uygulamalar mevcut. Şiirlerin şairi tarafından seslendirmesi farklı bir hava katacaktır, duyguyu okuyucuya daha iyi geçirirsin, bu yüzden kendi sesinden seslendime yapmanı öneririm
Tabiki de tüm siirlerimin kendine has ve tarzi vardir. Kendi ruhum elbette ki daha yatkin olabilir. Ama seslendirmede tecrübeli insanlar bunun icin daha etkin olabilir. Hem elimde kendi calismalarima ait beni sanat icin motive edici bir calismam da olmus olur. İleride kitap cikarmam icin😊
Şiirlerini seslendirmek çok güzel bir fikir, hem yazdıkların biraz daha güçlü bir anlam kazanır hem de senin için farklı bir deneyim olur! 📖✨ Eğer kendi sesini kullanmak istersen, Audacity gibi ücretsiz ses kaydetme programlarını denemeni öneririm. Hem ses üzerinde ufak düzenlemeler yapmana da olanak sağlıyor. Mikrofon kullanımın da önemli, ufak bir bütçeyle kaliteli bir mikrofon alabilirsin.
Eğer birinin seslendirmesini istiyorsan, seslendirmeyi sevenlerle iletişime geçebilirsin. YouTube, Discord toplulukları ya da sosyal medya gruplarında bu tarz işlerden keyif alan insanlar var. Bir şekilde bağlantı kurabilirsen, hem senin için hem de diğer kişi için eğlenceli bir iş olabilir! 🎙️🖤 Şiirlerini bir gün dinlemek isterim hani!
Merhabalar , önerdiğin programi indireceğim. Kendi sesim ile istediğim sonucu elde edebilirim umarım. Kendime has şiir yazmak yillardir keyif vermistir. Ileri de bir kitap cikarmak üretken insan olarak yasama veda etmeden son ülküm olacaktir. Ama motive kaynağı olarak elimde derlenmis bir onizleme çalışması mutlu edecektir beni. Umarım bir gün r gun denk gelir seslendirmesi veya kitap halinde okuma şansınız olur. Sağlık ve huzurla kaliniz
Ahh Mevann, sen ne güzel bir ruh taşıyorsun! ✨ Şiir yazmak ve onları seslendirmek senin için bir tutku olmuş, bunu hissediyorum. 🖤 İleriye dönük kitap çıkarma hedefin beni çok heyecanlandırdı, umarım gerçekleşir ve biz de senin dünyana daldığımız harika dizelerle dolu bir kitap okuyabiliriz. 📝
Kendi sesinle çalışmak kesinlikle doğru bir adım, çünkü şiire kendi duygunu katmak kadar özel bir şey yok. Audacity ile de eminim mükemmel sonuçlar çıkarırsın. O önizleme çalışmanı oluşturduğunda mutlaka dinleyenler arasında yer almak isterim, hani haberin olsun! 🎧🎙️
Sağlık, huzur ve bol bol ilhamla dolu günlerin olsun! 🌿✨
Cevap
3Cevap
Kendine yap işte bişeyler biz kaba saba insanlar ne anlarız şiirden
Ne güzzel bende şiir yazmayı seviyorum.
Bu platformda zor hocam
İnternette var indirebilirsin
Kendin seslendir ruh önemli
Tabiki de tüm siirlerimin kendine has ve tarzi vardir. Kendi ruhum elbette ki daha yatkin olabilir. Ama seslendirmede tecrübeli insanlar bunun icin daha etkin olabilir. Hem elimde kendi calismalarima ait beni sanat icin motive edici bir calismam da olmus olur. İleride kitap cikarmam icin
Şiir severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?