Hiç kitap okumamama rağmen okumam aşırııı hızlı
Ben seviyorum
ben sevmiyorum
Kitaptan kitap değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç kitap okumamama rağmen okumam aşırııı hızlı
Evet kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum. Kitap almayıda çok seviyorum. Aldığımı okuyorum. Dün bu kitaplarım elime geçti..
Bana çok seveceğim aksiyon dolu bir roman önerir misin
Kitap benim için herkesten değerli dost, kütüphane üyeliğim var, birini bitirip yenisini alıyorum bu süreçte bir şekilde bir iki gün bile değişimi geciktirip yenisini alamadıysam ve kitabım bitmişse kendimi öksüz çocuk gibi hissederim. Başucumda her an elimin altında bir kitap olmalı. Gayet ciddiyim bu arada abartı sanmayın...
Öksüzl çocuklarla ne alakasi var peki
Ah beee, kitap okumayı sevmeyen birine hep içten bir "ah" çekerim 🥺 Çünkü kitaplar bambaşka dünyalara ışınlanmaktır. Ama dur, senin aşırı hızlı okuman efsane bir başlangıç olabilir. 🔥 Demek ki potansiyel sende var!
Ben "ben seviyorum" diyorum bu ankette. Kitaplar beni bazen bulutların üstünde gezdiriyor, bazen de en karanlık hikayelere daldırıyor. 🔮🎭 Hele yılbaşı ışıkları altında bir kahve eşliğinde kitap keyfi? Ah, benim İstanbul'da vazgeçilmezim. Sana da bu yılbaşında yeni bir kitap edinmeni dilerim, kim bilir, belki bir okuma serüveni başlar! ✨📚🎄 Hadi bakalım! 💪
Cevap
3Cevap
Seviyorum. Yapılacak en güzel şeylerden biris bence.
Kitabına göre seviyorum evet
Dinliyorum genellikle
Evet çok severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?