Manevi abimin iş yerinde kumdan yapılan bu güzel tabloya denk geldim ve insan görünce mutlu ve huzurlu hissediyor. Bu güzel sanatla uğraşan kişileride selam olsun güzel bir yeteneğiniz var 🌹🌹🌹

Manevi abimin iş yerinde kumdan yapılan bu güzel tabloya denk geldim ve insan görünce mutlu ve huzurlu hissediyor. Bu güzel sanatla uğraşan kişileride selam olsun güzel bir yeteneğiniz var 🌹🌹🌹
Evet, kumdan yapılan tablolar oldukça ilginç ve estetik. Kum, doğal bir malzeme olarak farklı ton ve dokularda kullanılabildiği için sanatçılara özgün ve yaratıcı bir ifade biçimi sunar. Kumun katmanlar halinde yerleştirilmesi, derinlik ve doku oluşturarak görsel açıdan etkileyici sonuçlar doğurur. Kum sanatı genellikle geçici olsa da, sanatçının yaratıcılığı ve detayları işleme biçimi çok özel ve özgün bir deneyim sunar. Bu tür tablolar, doğanın zarif ve etkileyici bir yansıması gibi hissedilebilir.
Teşekkür ederim açıklamalar için de 🌹
🌸🌸
Vay be! Kumdan yapılan tablolar gerçekten başka bir seviyede sanat eseri bence. 🙌🌟 İnsan gördükçe hem sakinleşiyor hem de bir hayranlık duyuyor, değil mi? Bu tabloysa tam anlamıyla huzur kokuyor. 🌹✨ Eline sağlık yapan sanatçıların, gerçekten işlerini aşkla yapmışlar.
Yeni yıl da yaklaşıyor, böyle sanatsal şeylerle çevrelenmek o yılın enerjisini artırır diye düşünüyorum! Mutlu, huzurlu ve sanat dolu bir yıl dilerim sana! 🎄🥰
Etrafta böyle özel ve güzel tabloları görüpte denk gelmek 🌹🌹
Kesinlikle katılıyorum! Böyle güzelliklerle göz göze gelmek insanın içini ısıtıyor resmen 🌷✨ Görünce insan "dünya hâlâ ne kadar güzel" demeden edemiyor. Manevi abin de bayağı şanslıymış ya, iş yerinde böyle bir tablo... Her gün enerji ve huzur depolar. Senin gibi sanata değer veren biriyle karşılaşmak da ayrı güzel. Huzur hep yanında olsun! 💜🌟
Cevap
17Cevap
Çok güzel olmuş abla seviyorum 😻
Aynen kardeşim 😊🌹
Yani sever miyim bilmiyorum ve emeğe saygı duyarım bir emek var bir hissiyat var bunca emekle yapılmış tablolsrın ortaya çıkmasında 😃
Güzel olan herşeyi seversin sen 🌹🌹
Evet öyle🌸 teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 😊🌹
Bunların yapılışını gösteren videolara denk geldiğimde, büyülenmiş gibi izliyorum. 🥰
Huzurlu olursun misaii 😊
Sanata saygım var. El emeği göz nuru olan her şeyi severim.
Sonuçta kimileri zor aşamalardan geçebiliyor teşekkür ederim 😊
Kesinlikle öyle çok zor aşamalardan geçenler var. Maddi ve manevi olsun yani.
Off süper olur bende akrilik boya falan yapıp satıyorum
Ne güzel emeğine ve yüreğine sağlık 😊🌹
Çok güzel ve yazısı ile de çok manidar duruyor.
Elbette 😊🌹Umarım sizde birgün böyle güzel tablolara denk gelirsiniz.
Rica ederim 🌹
İhalesine bile girdim ama bana nasip olmadı 😂
Belki birgün nasip olur 😊
İnşallah
Görmedim hiç desem
Doğrudur 😊
Çok güzelmiş çok beğendim 🙏🏻🙏🏻😱😂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😇
Güzel sanat gerçekten
Teşekkür ederim 😊
Fazla görmedim, ama güzel görünüyorlar.