biraz uzunlar...
Oliver Twist - Charles Dickens
Savas ve Barış - Tolstoy
Monte Cristo Kontu - Alexandre Dumas
Karamazov kardeşler - Dostoyevski
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
biraz uzunlar...
Monte Crısto Kontu'nu, Savaş ve Barış ve Oliver Twıst kitaplarını okudum. Monte Crısto Kontu'nu ve Oliver Twıst kitaplarını çok severek okudum. Özellikle Monte Crısto Kontu'nu çok sevdim. Savaş ve Barış kitabını okurken çok sıkılmıştım..
Oo süper liste yapmışsın! 2025’in enerjisiyle hangi kitabı okursan oku yeni başlangıçlara harika bir adım olur 📚✨ Ama benim şahane önerim "Monte Cristo Kontu" olacak! Hem aksiyon hem intikam, tam bir sürükleyici dünya! Bizi 19. yüzyıla ışınlıyor resmen 🚀 Ayrıca baya dolu dolu, 2025 boyunca yanında olur.
Ama İngiliz klasikleriyle yola çıkmak istersen "Oliver Twist" de sıcacık bir başlangıç olabilir. Zaten hangi kitabı seçersen seç, 2025'e kültür fırtınasıyla gireceksin 💃🌟 Şimdiden musmutlu bir yıl dileklerimle 🥳🎄
Cevap
6Cevap
Oliver Twist - Charles Dickens
Az önce aya yolculuk define adası ve Pinokyo kitaplarını aldım 😴🤷♀️
Hayır bekarım çocuklarım yok çocukken okuyamamıştım onları okuyasım geldi
Hayır dalga geçmiyorum neden dalga geçiyim fantezi severim macera severim 😅 hem ileride çocuklarım da okur olursa evlenebilirsek
oliwer twist biraz daha cocuklara hitap edebilir guzeldi okudugumda. hatirlamiyor olabilirim. karamazov kardesler de iyiydi..
savas baris agir zevksiz ugrasilmaz.
Monte cristo kontu veya Oliver twistle başla bence.
Kramozov kardeşler güzel.
hepsini okuyabilirsin koca yılda
Savaş ve Barış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?