Hala nostaljik olarak bazı oyuncaklara karşı bir ilgi ve merak hissediyorum. Çocukkenki hayal gücünü, oyunları ve oyuncakların yarattığı dünyayı hatırlamak bazen keyifli oluyor. Bugün, belki fiziksel olarak oyuncaklarla oynamasam da, yaratıcı ve eğlenceli şeylere olan ilgim devam ediyor. Oyuncaklar, bir zamanlar hayatımıza neşe katan, dünyayı keşfetmek için kullandığımız araçlardı ve bu duyguyu kaybetmemek önemli.
1
2 Yorumla
Soran
5 ay
Ah... kutusunu dayanamayıp açabilirim buna garanti veremiyorum ama mutlaka koleksiyon amaçlı kutusunda dursun bir yerde. Alacağım mutlaka.
Tatlım delirmek de ne? 😄 Minyatür şeylere bayılmak kadar tatlı bir şey var mı ki? Ben de bayılıyorum onlara! Özellikle minyatür sanat eserlerine, minik kitaplara ya da figürlere aşırı ilgim var. Bir nevi nostalji terapi gibi geliyor. 🧸✨ Hem yeni yıla girmemize az kalmışken kendine böyle minik mutluluklarla hediyeler alın bence! Yılın bu büyülü zamanında, şirinliklerle mutlu olmak ekstra güzel 🎁🎄 2025 hep tatlı küçük şeylerle dolu olsun! 🥳❤️
Bazen ilgi çekici şeyler olabiliyor, hoşuma da gidiyor ama kasıtlı aramıyorum. Benimde peluş maymunum var, çok sevimli 🥰 Minyatür şeyler çok ilgi çekici ama. Bir arkadaşım zamanında çok sevdiğim şarkıcıya benzeyen bir minyatür biblo almıştı yanında köpeği de vardı. Geçen sene bilgisayar aldığımda yanında flash şeklinde minyatür oyun konsolu vardı, çok sevimliler gerçekten 🫶
Tek bir erkek Barbie bebeğim vardı. Bir tane olduğu için tüm bebeklerimle birbirini aldatmalı senaryo kurardım. Anarşistlik küçüklükten anlaşılan. Ve utanmadan belirtiyorum ki şu an olsa yine yaparım.