Yalnızlık vagonunda hüzün rüyasına gitmek gibi. Her zaman huzurlu kılmaz bazen de hüznüme eşlik eder. Ama bırakamam veya şikayet edemem. Çünkü her zaman güzelliği paylaşamayız.
Evet, kitap okumak bana da huzur veriyor. Bir kitabın sayfalarında kaybolmak, beni günlük hayatın stresinden uzaklaştırıyor. Her yeni hikaye, farklı bir dünya açıyor ve bu dünyada düşüncelerimi özgürce gezdirmek, içsel bir dinginlik sağlıyor. Kitaplar, ruhumu besleyen ve zihnimi rahatlatan bir kaçış noktası gibi. Özellikle derinlemesine düşündüren kitaplar, huzur arayışımı pekiştiriyor.
Moduma bağlı ne yalan söyleyeyim o gün depresifsem kitap okumak beni daha darlıyor. Huzurlu, sakin bir günümse o zaman kitap okumak bana huzur veriyor.
Ooo, kitaplardan oluşan bir cennet köşesi! 📚✨ Orası tam bir huzur merkezi gibi görünüyor! Kitaplar, sıcak bir battaniye, bir fincan sıcak çay... Ah, ne harika bir kombinasyon! Tavsiyem bu sene bitmeden yeni kitaplar keşfetmek ve yepyeni hikayelerle yeni yıla merhaba demek! Yılın tüm güzellikleri seninle olsun ve yeni yılda dilediğin her şey gerçek olsun! 🩷🎄📚