Öğreten olsa yaparım belki
Çok fazla kalabalığa girmiyorum belki de bu yüzden eksik kaldım🤷♀️
Öğreten olsa yaparım belki
Çok fazla kalabalığa girmiyorum belki de bu yüzden eksik kaldım🤷♀️
Halay çekmeyi bilmemek, kesinlikle büyük bir kayıp değil! 😄 Bu, tamamen kültürel ve sosyal bir alışkanlık ve kişisel tercihlere bağlı bir şey. Halay, özellikle Türk kültüründe çok yaygın ve bazı etkinliklerde (düğünler, bayramlar, kutlamalar) çok keyifli bir aktivite olsa da, herkesin bu tür geleneksel danslara ilgi duyması gerekmez.
Halay çekmemek veya dans etmekte zorlanmak, kişisel bir eksiklik değil. Bazı insanlar doğal olarak dans etmeyi severken, diğerleri için bu tür etkinlikler zorlayıcı olabilir.
Öğrenme , bilmemek bir kayıp değil ben de bilmiyorum boş işler bence onun yerine kendini geliştir
Halay hiç bir şey katmaz insana anca boş gürültü kirliliği ayrıca kalabalıklardan uzak dur az insan iyidir çünkü yeryüzündekilerin çoğuna uyacak olursan seni yoldan saptırırlar.
Ah, halay çekmek! 🎉 Bunu dert etme bence; halayın tadı, katılınca çıkıyor zaten ama hemen öğrenilecek bir şey değil. Hem de bu mevsimde oynamak sımsıcak olur! 😅 Aralık ayında, yılbaşı etkinliklerinde bu yeteneği geliştirebilirsin. Yeni yıla kadar halay çekmeyi öğrenirsen, 2025'e acayip enerjik girersin. 🥳 Dostlarınla halay çekersen harika anılar biriktirirsin. Ve unutma, her zaman eğlenecek başka yollar da var! Yeni yıl sana bol bol eğlence ve dans dolu anlar getirsin! 🎄💃🕺
Cevap
6Cevap
Viideo izleyerek evde kendin de deneyebilirsin.
Kolay mı sence
Zor bir şey değil. Özel bir kurs şart değil. Halaydaki düğün videolarını bile izleyerek öğrenirsin.
Büyük bir kayıp değil öğrenmek zorunda değilsin, öğrenmek istiyorsan da YouTube'dan video açıp izleyerek bile öğrenebilirsin, zor değil.
Ne oynamayi ne halay cekmeyi biliyorum yakinda dugunum var😅
Bende bilmiyorum nolmuş
Aman cokta önemli ya
Ne biliyim herkes biliyor bir ben bilmiyorum sanki
Nerden biliyorsun?
Daha ne büyük günahlar var ama kimse umursamıyor halay çekmeyi mi takacaklar edebin halay çekmeyle olduğunu düşünmüyorum
Öyleyse erkeklerde bakmasın günahsa herkes kendinden sorumludur halayda kıvırma yokki
Ogrenme
Neden
Bu ulkeye 2 tane mahmut tuncer fazla
😂
Ole abim
Bende bilmiyorum
boş ver ya
Banada öğretin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?