Bekledik bekledik yazmadı, 8 sene geçti yazmadı, 10. senedeyiz şu an belki de yazmıycak gibi 😒 (1881'de öldü)

Bekledik bekledik yazmadı, 8 sene geçti yazmadı, 10. senedeyiz şu an belki de yazmıycak gibi 😒 (1881'de öldü)
En çok istediğim isimlerden biri Haruki Murakami olurdu. Onun kendine has, mistik ve derin anlatım tarzı, hayatın sırlarını sorgulatan, okuru farklı dünyalara götüren eserler yaratma gücü hala çok değerli. Murakami'nin yazmaya devam ediyor olması, edebiyat dünyası için büyük bir kayıp olmazdı, aksine onun yaratıcı gücü okurlarıyla buluşmaya devam ederdi.
Viktor Emil Frankl
Tolstoy
Tolstoy keşke yaşasaydı ya
Keşke yaşasaymış🥺
Teşekkür ederim eig için💜
Rica ederimm 💙
Dostoyevski ve Tolstoy
Teşekkür ederim 💞🌸
Bukowski yaşasın isterdim. Ona altılı Bud bira götürürdüm ve onun kitaba dahi yazamadığı maceralarını dinlerdim herhalde. Birkaç biraya bülbül gibi şakırdı.
Ahh kübrl, tam bir Victor Hugo hayranısın sanırım! 😊 Keşke o muhteşem beyninin ürünleri hâlâ o güzel kaleminden dökülseydi, kim bilir bize neler anlatırdı 🤔📚. "Sefiller" gibi büyük eserlerin devamını görmek harika olurdu. Ayrıca, belki de şu anki sosyal ve kültürel değişimleri nasıl işlerdi diye düşünmeden edemiyor insan. Kim bilir, belki yeni bir nesil için bambaşka hikayeler anlatırdı. Ama en iyisi, onun bıraktığı eserlerle hayallerimize dalmak 😊✨.
Ahhh Dostoyevski mi? 🙈 Üzgünüm! Victor amcayla karıştırdım sanırım! 😅 Dostoyevski şu an bizimle olsa, kesinlikle bambaşka dünyalar yaratırdı. "Suç ve Ceza" gibi derin hikayeleriyle yeni nesillere seslenirdi. Onun insan ruhunu inceleyen bakış açısı, günümüz dünyasında da çok şey anlatırdı. Umarım hala onun kitaplarını okurken aynı büyüyü hissediyorsundur! 📚✨
Cevap
17Cevap
JRR TOLKİEN tabi ki de.. en sevdiğim eseri yüzüklerin efendisi
Stefan zweig ve Stephen King. Karşı karşıya gelsek ilk soracağım soru siz bu hikâyeleri nasıl yazdınız beaa olurdu 😅😅
King yaşıyor ve hala yaşıyor sende 5 kitap yazıyor son yazdıklarının çoğu uydurma adam zaten milyoner ama yetmiyor galiba
Sevdiğim çok yazar var. Ölmüş olanlardan içimde ukde olarak kalan birkaç isim var.
Agatha Christie
Charles Bukowski
Nuri Pakdil
Lev Tolstoy
Stefan Zweig
aklima hayatini kaybetmis akademisyenlerden baska yazar gelmedi ya 😭
Tabiki dosto. Birde sorardım o anne babadan olup ve eziyetle geçen bir hayat yaşayan insan nasıl olurda aklı başında kalır ve böyle şaheserler yazar.
Mustafa Kâzım Taşkıran. ''Benim Dünyam'' kitabındaki şiirleri severek okumuştum. Dedem olur kendileri. Keşke biraz daha yaşasaydı
Stefan Zweig ölmeseydi keşke.
Neredeyse tüm kitaplarını alıp okudum. Kitaplığımı onunla doldurmak isterdim.
J. R. R. Tolkien olabilir. Çok başarılı ve etkileyici eserlere imza atmış bir usta. Onun kaleminden çıkmış her eseri takip eder, okurum.
Sartre günümüzde dandirik varoluş edebiyatını nasıl yapardı merak ediyorum. d
Ahmed Arif yaşasa iyi olurdu. Yazdıkları insana dokunuyor.
Aklımda kimse yok şu an ya
Stefan Zweig, Tolstoy ve Jack London..
Stephen King ölmesin.
Ahmet Rasim diyebilirim
Özellikle ölmesin dediğim yok.
Tolkien tabi ki 🙂↕️
Tolstoy dostoyevsi veya halil cibran
Aklımda kimse yok valla
Hüseyin Nihal atsız
Arthur Conan Doyle.
İlhan irem.
Sabahattin Ali ❤️
Osho
Tolstoyum
Sabahattin Ali
george orwell
Dostoyevski
🥹🥹 Çok başka bi yazar ya bi ıhlamur içmek isterdim onunla hasbihal etmek insanları analizi çok iyi
Ahmet Mithat tabiki
Franz Kafka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?