üst üste iki şiir okusa beni bayıyor ya
çekici gelir
itici gelir
beni etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karsima gecip comelip "ben sana mecburum bilemezsin bla bla" dese sıkılırım ama edebi bilgisi olsa, ezberinde siirler olsa, ben biseyden bahsederken tak konuyla ilgili iki dize siir, kitap alintisi soylese, hamile kalirim bahxhdbsbhs
abow hdkjlfgjxhkxgjxjmccbz
Şiirler ve kitap alıntıları güzel şeylerdir tabii ama her gün, üst üste arka arkaya dediğin gibi şiir bombardımanı yapmak da biraz fazla olabilir 😂 Herkesin mizacı farklı, o yüzden bazıları bundan hoşlanabilir ama işin bayma kısmı geldiğinde tamam, yeter demek gerek 👀 Benim için de biraz denge önemli 😅 Senin gibi düşünenleri de anlıyorum. "Beni etkilemez" seçeneği daha makul gibi duruyor 😊📚
Cevap
11Cevap
Her gün şiir sıkar, arada biraz ateş etmeli.
itici bence
Hemen patlatayım bir tane 😀
Büyük şeyler trendlere, heveslere ve popüler görüşlere teslim olanlar tarafından gerçekleştirilemez.
Kadın için etkileyici gelmez bi yerden sonra baymaya başlar
Bana her gün şarkı söyleyip şiir okuyan kız çekici gelir, benim öyle bi yeteneğim yok ama ben de yemeğe götürürüm onu sjsjsj
ben şarkı söylemeyi çook seviyorum mesela ama adama her gün her gün de serenat yapmiyim ki sıkılmasın. bunun gibi işte
Okumak için veya okumuş olmak için değil de sohbet sırasında yeri konuyla alakalı bir alıntı şık olur. Şiir de her gün okunmaz bence, sıradanlaşır.
Külturlü olmasi iyi hos ama direk etkilemez
Sürekli olması sıkar bir süre sonra..
Üç şiir okuruz o zaman
aralarında boşluk olsun
Yaparız bir şeyler
Ben kadınlardan hoşlanıyorum
Sıkar kadınları belki
Etkilenmem
Erkekle ışım olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?