Bence ikisi kapışır. Kitap okumak herkese ayrı bir yakıştığı gibi şiir de inanılmaz bir çekicilik katabilir. Sizce hangisi daha evlâdır. :)

Bence ikisi kapışır. Kitap okumak herkese ayrı bir yakıştığı gibi şiir de inanılmaz bir çekicilik katabilir. Sizce hangisi daha evlâdır. :)

Kitap ufuk açmak zekayı keskinleştirmek düşünce melekelerini ilerletmek için okunur. şiir de edebi ve estetik zevke sahip olan insanın işidir. Kısacası kitap ve şiir okumak çekicilik göstergesi değildir. Bu ikisini çekicilik göstergesi olarak algılayan kıt akıllıdır düşük zekalıdır nokta.
Bence kişiye göre değişir.. ben kadın için konuşursam bir kadının kitap okuması ya da şiir okuması onu benim gözümde çekici yapmaz.. önemli olan burada karakteri ve bana olan duyguları ve aşkıdır.. ya da sevgisi
Ben hem şiir yazıyorum hem de kitap okuyorum. Bunları akşam otobüste eve giderken yapmayı çok seviyorum. Ve kendimi dünyadan soyutladığım için isteyen çekici görsün. Pek umrumda değil.
Kitap ile şiir yarışırsa hiç düşünmeden şiir derim. Çünkü şiir okumak -okuyabilmek- bambaşka bir yetenek istiyor. Ben şiir okuyan kişi -kadın veya erkek fark etmez- daha çekicidir diye düşünüyorum.
Cevap
8Cevap
Ay şu yakışıklıya bakın.. Kütüphanede takılıyorr 🥰😍
Kimin okuduğu önemli bence. Şiir okuyan tabıkı bir adım öndedir ama ruhuma işlemesi lazım. Ama bir kitap sever olarak kitapta okursa hatta banada hediye ederse cok hoşuma gıder
Kitap okuyan sana bir şey katmaz kendine okur. Ancak şiir okuyan bazen koca bir topluma hitap eder. Bir kadını veya sanatseverleri etkiler.
Şiir okuyan erkeğin ayrı bir çekiciliği var. Ses tonu ve vurguları da güzelse ayrı bir artı.
Her erkek kitap okuyabilir belki ama, her erkek şiir okuyamaz. Şiir okuyanın ses tonu, vurgulamaları vs daha çekici hale getirir.
Şiir okurken, tabi ses tonu ve tavrı da önemli. Herkeste çekici bir imaj vermez.
İkiside. Ama şiir okurken bı tık daha çekici durabilir.
Fotoğraftaki kitap okuduğu için değil kumral olduğu için çekici 1-0 öndeler 🤔🤔
Tabi ki şiir okurken birde ses tonu güzelse hayran kalırdım.
Hiç sevmem şiir okuyan erkeği acayip itici ve komik gelir.
Efendi özü olursa çekici olur. Her hangi bir eylem yaparken çekiciliğe aldanmayı tercih etmem.
Kitap okusun lütfen hatta ve hatta birlikte kitap okuma saatlerimiz olsun, şiirle de ilgilenebilir ama benim kitap zaafım var 😄
2 sini de görmeden inanmam. Çekicilik ne alaka onu düşünmüyorum bile.
Her erkek kitap okur ama her erkek şiiri okuyamaz ben şiir diyorum ✔️
Şiir okurken ama herkes okumasın
😂😂
Yakışan okuyabilir😂
Valla okusunlar da ne okurlarsa okusunlar 😂😂
Şiir okuyan erkekler daha çekici oluyor.
Neden okuduğuna bakmak gerek
Zor soru ikiside ayrı çekicilikte
İkisi de değil. Günlük hayatta
Şiir okurken çekici oluyorlar.
Bence farketmiyor ikisi de cekici olabilir
Kafasını çalıştırırken
Şiir okuyan öndedir.
Kitap okusun bana ben de uyuyayım
İkiside yarışır birbiri ile😅
Bana şiir okusun ben eririm zaten
İkisi kapışır ama kitap okuyan bir tık öndedir.
Hiç birinde özellikle şiir okuması rezalet cringe
Maç izlerken 😃
Şaşırt be üstad 😂
Düşündüm de iki şekilde de çekici gelir
hunharca yemek yerken :D
Sofrayı kurarken😅
Şiir
Para sayarken.
Kitap okurken.
Şiir
İkisi de değil
Kitap okurken.