Bu kitabı okumuştum ve genel anlamda beğenmemiştim. Fakat sorunuza istinaden evet. Telafi etme şansım olsaydı düzeltmek istediğim bir şey var. Bir konuda önceliğim oldukça belirgin olmasına rağmen önceliğimi gerçekleştirme potansiyelim olmasına (olması garanti değildi) rağmen yine de gereksiz yere çok uzattım. Ve olmadı. Ancak biliyorum ki bir noktada üzerinde dursaydım olma ihtimali vardı. Fakat yine de memunum. Çünkü yaşadığım stres farklı bir alanda birşeyler öğrenmeme neden oldu. Olası hayatlardan birisiydi sadece.
Hepsinden gereken tecrübeyi edindim, hatalarımı tekrar yapmam bu kadar, bitti.. Geçmişe bakıp kendimi boş yere üzecek değilim değersiz ve karaktersiz birtakım zehirli ruh hastaları uğruna. Hepsini çöpe attım ve temizlendim, hatalarımdan arındım. Bana yapılanları da Allah'ın İlahi Adaletine havale ettim..
Eğer bir telafi şansım olsaydı, farklı davranacağım bir çok konu olurdu. Tamam hatalarımızdan ders alıyoruz ama ders almadan öğrenmenin yollarına bakardım..
Eğer yeniden şansım olsaydı daha dikkatli düşünüp daha farklı davranırdım diyebileceğim bazı konular var evet, beğendiğim bir kitap keyifli okumalar dilerim
Pişmanlık diye bir şey yoktur yaptığın hatalardan ders çıkar ve tecrübeye çevir asla yaptıklarından pişman olma ama buyuk bir hata da yapma aldatma ya da ihanet gibi