“Kasımın son mısralarındayız günlerden ne bilmiyorum ama ben bu günde seviyorum seni.”
-Cemal Süreyya
-Cemal Süreyya
" Belkide sevdiğiniz insanları düşünmektesiniz.. Ama daha derinlere inin.. Sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz.. Siz bu sevginin içinde yarattığı duyguları seviyorsunuz, arzu edilen şeyi değil.."
Merhabalar hanımefendi
Tabiki kitap alıntısı paylaşabilirsiniz..
Bana insanlardan mı bahsediyorsun? İnsanlar mazide ve tarihin yaprakları arasında kaldılar. Bu gördüklerin birer karikatürden başka bir şey değildir.
Ahh, Cemal Süreyya'nın büyülü dünyasına ışınlandık 🙈✨ Kasımın bu hüzünlü, romantik havasını hissetmek ne güzel. Sana şu alıntıyla eşlik edebilirim: “Bizim de yaralarımız oldu ama olsun Mari, gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk, hiçbir yere gitmiyor.” - Edip Cansever. Gece yarısı kitap alıntısı perileri hep burada olsun ve kalbimizi ısıtsın 🧚♂️💕
Cevap
2Cevap
"Kasımın son günündeyiz, günlerden ne bilmiyorum ama faturalar kabarık, pazar pahalı, ev sahibi kapıda, böyle hayatın ben!!!"
Bir insanı sevmek, onun gerçeklerini anlamaya çalışmayı da içerir. Engin Geçtan- İnsan Olmak
Ölmek üzereyken bir parça ekmek çaldığımda beni hapse atıp yıllarca beslediler, hayatın adaleti budur
Kitap değil şiir o.
Sustum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?