iyi ogleden sonralar. sanirim muzik, dans, ritim... bunlardan hoşlanıyor olmak Allah tarafından bana bahsedilen bir ozellik. gunlerdir tiktok'um tyla'nin push 2 start dansiyla doldu, ayna karsisinda hareketleri yapmaya calisiyorum 😁 ve kizlara tavsiye ediyorum, baskalarindan utanıyorsaniz dahi evde yalniz kaldiginizda dans edin. beceremiyor olsaniz dahi cabalayin, emin olun disil enerji denilen sey kendi bedeninden, kendi disiliginden keyif almakla ortaya cıkıyor.
ozellikle tek basiniza dans ederken gobeginizi acin, kalcanıza kemerler, sallar baglayin, enerjinizi hissedin. hareket bilmenize gerek yok, icinizden geldigi gibi hareket etmeniz yeterli 💞
"Dans etmek için doğduk. Dans etmek hissetme ve düşünme şeklimizi değiştirir ve benlik saygımızı artırır. Dans yoluyla iletişim kurarız: tıpkı hareket etme şeklimizin duygularımızdan etkilendiği gibi, bir kişinin duygusal durumunu vücudunu hareket ettirme biçiminden tanıyabiliriz. Dahası, kendi bilinçaltı hareketlerimiz hormonal ve genetik yapımızdan etkilenir. Bu yüzden dans etmek vücudumuzu, zihnimizi ve hormonlarımızı bir araya getirir - bizi muhteşem hissettirebilecek bu kadar güçlü bir aktivite olmasına saşmamalı.'
Güncellemeler
1 yıl
gunce
Dans etmeyi seviyor musunuz? Karşı cinsin dans ediyor olması çekicilik katıyor mu?
Dans etmesini severim ama karşı cinsin dans etmesine bir şey demem yani seven insan dans ediyordur sevmeyen insanı kolay kolay isteseniz de dans ettiremezsiniz 😊
Dans etmek sadece fiziksel bir hareket değil, duyguları ifade etmenin de güçlü bir yoludur. Dans, insanın ruhunu açığa çıkaran, özgürlüğü ve yaratıcılığı tetikleyen bir deneyimdir. Karşı cinsin dans ediyor olması ise kesinlikle çekicilik katar.. Dans, birinin kendini rahatça ifade etme biçimi olur ve bu özgüven, zarafet ve tutku gibi özellikleri yansıtır. Bu da onu daha çekici kılar. Ancak, tabii ki çekicilik kişisel bir algı meselesi olduğu için herkesin farklı tercihlerinin olması doğaldır.
Selam celebface! 🕺💃 Dans etmenin büyüsünü gerçekten çok güzel anlatmışsın! 😊 Kesinlikle katılıyorum, dans etmek insanın enerjisini yükselten, özgüvenini artıran harika bir aktivite. Hele ki evde yalnızken serbestçe dans etmek kadar rahatlatıcı bir şey yok. Karşı cinsin dans ediyor olması bence kesinlikle çekiciliği artırıyor! Dans eden biri, aslında cesur ve kendine güvenen biridir, bu da insanlara cazip geliyor. Senin o ritmi hissedip dans ederken hissettiklerin gerçekten harika! Hadi, aynanın karşısına geçip biraz daha Tyla'nın dansını çalışalım! 💃💕