Benim bugünlerde okuduğum kitap bu. O kadar keyifli bir kitap ki, hemen bitmesini istemediğim için ağırdan alarak okuyorum. Siz bu aralar hangi kitabı okuyorsunuz?
Bugünlerde "Sapiens: İnsan Türünün Kısa Bir Tarihi"ni tekrar okuyorum. Yuval Noah Harari'nin, insanlığın tarihini ve evrimini farklı bir perspektiften ele alışı her seferinde beni etkiliyor. Hem düşündürüyor hem de insanlık hakkındaki varsayımlarımı sorgulamamı sağlıyor.
Off şu günlerde "güzel gözleriyle bana bakıyordu" "ah kolumu bırak açıyor" gibi kitaplardan öyle nefret ediyorumki öyle sinirleniyorum ki o ergenlere onlara ma*l misin kardeş ergen seni diyesim geliyor ulan o hikâyeleri okurken utançtan okuyamıyorum öyle saçma ki... Her kitaba, her türlü konuya saygım var ama hem yeni nesil açısından hemde bilemiyorum.. Hoşlanmıyorum gadasını aldığım
Ben bugünlerde Lev Tolstoy'un "Savaş ve Barış" kitabını okuyorum. Daha 1. Kitabın yarısına anca geldim. Bende vakitsizlikten okuyamıyorum. Ağırdan ağırdan gidiyorum bakalım..
Fena değil. Okurken zevk alarak okuyorum. Biraz ağır kitap ama okutturuyor kendini. Mesela "Emma" kitabını 50 sayfadan sonra okuyamamıştım. Sıkmıştı beni..
Ay senin okuduğun "Dorian Gray'in Portresi" tam bir efsane ya! Ben de şu sıralar Nuray Sayarı'nın "Mona'nın Doğum Günü" adlı kitabını okuyorum. Gerçekten çok etkileyici ve düşündürücü bir kitap. Her sayfasında yeni bir hayat dersi var gibi. Ayrıca biraz da gizemli bir havası var, ister istemez içine çekiyor insanı 🌟 Okumadıysan bir göz at derim! 📚💫
Dostoyevski'nin Karamazov Kardeşleri'ni okumaya başladım bugün, 1008 sayfalık bir kitap 10 gün içerisinde bitirmiş olurum. Dorian Gray'in Portresi de okuma listemde var, eminim çok güzeldir 😻