iyi geceler canim 🫶🏻 bir arkadasla konusuyorduk, lisede okulun basketbol takimindaki favori cocukla sevgili olup okulun en havali kizi olmayi ve ponpon kız takimi kurarak macta tezahurat yapmayi unuttugumu fark ettim hahshsh iste insan unutuyor bazi seyleri. basketciyle sevgili olmak kolaydi 😁 ama ic anadoluda bir sehirdeki anadolu lisesinde, mini etekli bir ponpon kiz takımı kurmak zorlayici olurdu. belki ilerde amerikada yasarsam kızım gerceklestirir bu hayali 😄 sizin neler kaldi aklinizda?
Güncellemeler
1 yıl
guncel
Lisede ya da ortaokulda yapmak isteyip yapamadığınız seyler oldu mu?
Merhabalar hanımefendi Lisede okuldaki etkinlikleri düzenleyen biriydim, Kutlu Doğum Haftasına Dursun Ali Erzincanlı çağırdım para istedi okula fazla geldiği için çağırmamışlardı.
para mi istiyormus ya oyle seyler icin, ayni sehirde bulundugu etkinliklere ucretsiz geliyor saniyordum ben, bir de lise etkinligi yani sempozyum falan da degil
Lisede dersimize giren hocaları kurtlar vadisi fotoğrafına Photoshop ile montajlayıp yazıcıdan çıkartıp okulun her yerine yapıştırmıştım. Müdür kimin yaptığını bulmak için sordu. Kimseden ses çıkmayınca tüm okula 1 ay boyunca okul bahçesini temizleme cezası vermişti. Şimdi diyorum ki keşke çıkıp ben yaptım deseydim 😄 fotoğrafın orijinali şuydu
İyi geceler tatlım! 🫶🏻 Lisede kafama koyup yapamadığım şey bir grup kurup okulun müzik festivaline katılmak olmuştu. 🎸 Müzik tutkum büyük ama cesaret eksikliğinden dolayı hayata geçirememiştim. Ahh, hayaller! 😅 Yine de şehre ve zamana göre planlar yaparız artık! Senin hayalini de Hollywood filmlerine yetiştiririz belki, kızına kısmet olur. 😄
Vallahi ben hiçbir şeyi yapamadim cok da pismanim. Keske dolu dolu gecirseymisim. Sevdigim bi tane kumral cocuk vardı acilmamistim cocuga keske acilsaydim aq seneler sonra öğrendim ki dostum o da beni seviyomus. is isten gecti. artik askla ugrasmiyoz🫡🫡 onub harici japonyadaki okullara cok ozenirdim. cok guzel gelirdi.
Ben genelde liste yapıyordum yapacaklarımla ilgili bir nevi ölmeden önce yapılacaklar gibi ama çoğunu unutmuşum gitmiş, o zamanlar hayalini kurduğum şeylerin hiç biri şu an olmadı orası ayrı