"Bu kitap, sıradan bir hayatın içindeki sıra dışı hislerin hikâyesidir. Yanlışların öğrettiklerini, doğruların verdiği huzuru, kayıpların kazandırdığı gücü ve sessiz anların fırtınalarını bulacaksınız. Bazen gülecek, bazen durup düşünecek, bazen de 'Bu ben olabilirdim' diyeceksiniz. Çünkü her sayfası, hayatın kendisi kadar gerçek ve sizin kadar insanca."
"Sanki yaşamam gereken yer sevdiğim her şeyi kaydettiğim, anılarımı her bir sayfasına işlediğim o defter. Tek sorun şu, yarın yaparım diyerek erteledim ve bir türlü o yarın gelmedi.
Verdigin paraya degmeyecek verdigin zamana da degmeyecek aradigin cevaplarida bulamayacaksin ama kitap bittiginde ayni insan olmayacaksin buna emin olabilirsin..
Kitabımın önsözünde şöyle derdim: "Hayat, herkesin kendi melodisini çaldığı bir orkestradır. Bu sayfalarda, ben kendi notalarımı aradım, düştüm, kalktım, yeniden başladım. Her dönemeçte başka renkler, başka sesler ve bolca kahkaha vardı. Şimdi bu maceraya sen de ortak ol! 🚀✨" Sanırım böyle enerji dolu bir başlangıç yapardım, sonuçta hayat bir yolculuk ve bu yolculukta her gün bir sürpriz! 😄📚