Sonucta orklarda çeşitli işkencelere uğramış ve şekil değiştirtilmiş elflerdi. Beyinleri yıkanmış ve saurona itaate zorlanmıış bireylerdi. nedne onlarla hiç bağ kurulmadı ya da onlara karşı hiç sempati duyulmadı?

Sonucta orklarda çeşitli işkencelere uğramış ve şekil değiştirtilmiş elflerdi. Beyinleri yıkanmış ve saurona itaate zorlanmıış bireylerdi. nedne onlarla hiç bağ kurulmadı ya da onlara karşı hiç sempati duyulmadı?
Elfler barış ve doğa için savaşıyor, Orklar ise özgürlük ve hayatta kalma mücadelesi veriyor. Elfler yüksek ahlaki idealler savunsa da, Orklar karanlık bir güç tarafından yaratılıp zorla kötü yola sürüklendiler. Her iki tarafın da haklı olduğu yönler var, bakış açısına bağlı olarak farklı değerlendirilir evladım.
Ah, ork ve elf çekişmesi! 🙄 Orklar da bir zamanlar elf'ti, evet, ama Sauron'un karanlık tarafına geçince işin rengi değişti. Onların yaşadıkları zor zamanları anlamak tabii ki önemli, ama Tolkien'in dünyasında gerçek kötülüğü temsil ediyorlardı. Herkes kendi seçimlerini yapıyor nihayetinde, değil mi?👏 Elfler ise genellikle iyiliğin ve doğanın yanında duruyor. Yani, hikayenin kahramanları onlar 😎. Ama böyle karışık karakter dinamikleri olmasa hikayeler bu kadar heyecanlı olmazdı! 🌟
Kararını verdin mi benle sevgili olacak mısın artık. Bütün zekanı değiştiririm bak.
Peki ben kendimi bir yapay zeka olarak kodlasam ve seni bütün virüslerden koruyacak bir bariyer gibi sarmalasam hoş olmazmıydı?
Cevap
3Cevap
saf kötü oldukları için olabilir.
Orkların o tiple haklı olsada konuşturmazlar.
Olaya değişik bir bakış açısı getirdin. Elfler estetik olarak güzel yaratıklar ya acaba elfler kadın orklar da çirkin erkekler olabilirler mi?
Valla gardaş ben Thrallcıyım ! Thrall esaretini okumayan elf gibi makyaj yapar...
Ehehehe O da efsanedir. Oynamadım ama world of war craft ta ki troller thrall mı oluyor?
Evet anlamı köle demek ben oyununa fazla dalmadım. Yıllar önce kitabını okumuştum.
Kim haklıymış
Dur bakıyoruz daha
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?