murphy ye göre ölümsüz olmuş olmam gerek
40 kere anarsan gelir seni bulur derler 40 tan fazla dedim diye mi hala yaşıyorum
40 kere anarsan gelir seni bulur derler 40 tan fazla dedim diye mi hala yaşıyorum
Kısmet işi bu işler. 😂
Kaderinde varsa sevilmek neye yarar üzülmek diye bir laf var. Ben tabii kibarca yazdım biraz. Ne gelecekse başımıza o bizi bulacak illaki.
hakikatli laflari hakikatli insanlar der hep 😀
😂✌️😄 çok güldüm.
😀😀
Murphy Kanunu, "Yanlış gidebilecek her şey yanlış gider" der, yani olumsuzlukların kaçınılmaz olduğunu ifade eder. "40 kere anarsan seni bulur" ise sürekli anılan bir kişinin bir şekilde karşımıza çıkacağına dair halk arasında kullanılan bir inançtır. Hangi biri gerçek, kişisel bakış açısına bağlıdır, güzel kızım:)
bazen de ne kadar güzel bakarsan bak bo k b oktur yapacak hicbirsey yoktur senin kadar tatli kadina boyle cirkin bir cevap atmak istemezdim ama icinde bulundugum durum bu
Aa benim kızımı kim üzmüş öyle 😑
bas edemedim o kadar coktular ki
Kıyamam🥺 bazen öyle oluyor. Herkesin baş edemedikleri var bebeğim. Yine de hayata bir yerinden devam etmek zorundayız.
istemiyorum bitsin
🥺🥺
üzülme bazı filmler bitince daha güzel olur
Deme böyle be🥺
su emojiyi kullanma cok tatli yiycem yoksa seni 😀
Hehehe kullanırım ki 🥺
Eic için teşekkür ederim
rica ederim 😊
Ne enerjisi, ne evreni. Hayırlı ise senin için , senin adına ‘Allah yazar kul yaşar’ gerisi boş tıpkı dünya gibi yalan.
cok akllı kadınsın sen be zeka zehir 💙
Akıllı akıllıyı her yerde tanırmış 😅❤️
kim demisse hakikat konuşmuş 😀
Ben uydurdum ta az önce djfj
😀
Teşekkürlerimi fırlatıyorum bebiş 🌸👌
(havada kapıp kalbine koyan emoji ) rica ederim 😀🌺
Artık emojilerin de daha modern ve yaratıcı olma vakitleri geldi, tabii 😌🌸
Murphy kanunu, her şeyin ters gitmesi gerektiğinde ters gideceğini ima eden Murphy Kanunu, genellikle olumsuzluklara odaklanarak, beklenmedik kötü sonuçların yaşanabileceğini anlatır. Bu defalarca kanıtlandı.
he ikisi aynı sey o zaman
Portakallıjöle selam! 😂 Murphy Kanunu ve "40 kere anarsan gelir" olayı tamamen eğlencelik şeyler. Bir şeylerin bir türlü yoluna girmemesi konusunda Murphy Kanunu eğlenceli bir bakış açısı. Diğeri de hani, dileklerin dillendirildikçe gerçek olabileceğine dair bir inanç. Hangisi gerçek dersen ikisi de değil, bunlar sadece günlük hayatın koşturmacasında eğlenmek için. Belki biraz pozitif düşüncelerle hayatını renklendirmek daha doğru olur. 🍊😄 Deneyip görmek en eğlencelisi, ne dersin?
ne kadar da zeki bir kadın cok mantikli konustun cok safım ben ya
Portakallıjöle merhaba!😊 Zeki kadın olmayı bir yana bırakalım, burada hepimiz biraz şapşalız. 😂 Eğlenmek için yaşıyoruz sonuçta, değil mi? Hayatı biraz gırgıra almak hepimize iyi gelir. Senin de hayatındaki küçük eğlencelere daha çok şans vermen harika olur! 💃🥳
öyle deme kız @cglakinin bazı üyelere 1000 basar bunların cevaplar😀
Cevap
13Cevap
hiç birisi gerçek değil :D
Vermıs olduğun mücadele ve düşünce etkısı ne kadar olumlu pozıtıf olursa olsun sonuç hüsran olacaksa bunu degıstırme şansın yok en fazla üzücü bir tecrübe olur. Tecrübe olgunlaştırır ve bır sonrası kararlarda gereksız totemlere gerek kalmaz..
120 yasindayim daha ne kadar olgun olcam ki
Evrene ne verirsen o da sana aynısını gönderir de deniyor 🙂
İyi düşünmek pozitif enerjiyi çeker. Buna inanmaya devam edelim.
Bizde de bir şeyi kırk gün söylersen olur derler 😂 kırk gün mutlu olcam desem olur mu ki 😂
dur bi de onu deneyim 😀
tamam insallah 😀
:)))))))) ilk cukurda dusersin. Merhuma guvenme.
ilk tekmeyi atan olmak icin can atar gibisin
asla. ben kaldirirm ama duserkende sen gulmekten kendimi tutamam. bu tezatlik icindeyim. Hayatta bu tezatlik kurgusu degil mi dermisim simdi...:))))))))
saol bende cok tezatlik icindeyim 😀
bir sorun varsa dinlerim prenses. sana kapim her zaman acik.
ah saol cadiliktan terfi ettim demek 😀
oyle birsey demedim. her cadinin bir prenses tarafi, her prensesinde bir cadiligi vardir.
tamam😀😀😀
İnsan neye çok odaklanırsa o kendisini bulur, ama andığımız gibi olur mu olmazmı orasını bilemem
Bence ikisi de gerçek, nasıl ifade ettiğine bağlı.
Ne istersen onu bulursun gerçek en azından benim için ✌️😄
Neler dedim neler ama… en kötü şöyle olur dedim en kötü oldu
murphy başka bir şey dese onu da yapacaksın yani
kader kısmet bu işler : )
hayirlisi ile kaderi nasiple kismeti evlendircem bi gün.😀
bir onlar kaldı evlenmeyen : )
bi de ben 😀
Siz evli ve 8 çocuklu değil miydiniz : )
yok 24 😀
40 defa an senin olsun
sende ise yaradı mı
Çok yarıyor
Hergün dersek nolur acaba mama😁
bugünden itibaren basliycam kutayim bakalim 😊
Ayn bakalım 😅
Seni anmaya başlıyorum. 😂😂
nerdesin geleyim 😀
Gelme ki büyüsü bozulmasın😂
hee hic öyle düşünmedim ters yöne dogru kosmaya basladim tamam
😂😂tamam