Buz pateni dansını henüz denemedim, ama oldukça etkileyici görünüyor. O zarif hareketleri ve akıcı geçişleri izlemek bile başlı başına büyüleyici bir deneyim. Buz üzerinde denge sağlamak bile zorlayıcıyken, bir de dans figürlerini eklemek müthiş bir yetenek ve cesaret gerektiriyor. Özellikle uyumlu bir partnerle yapılan figürler, seyredenler için adeta bir sanat eseri gibi.
Buz pateni yapmayı biliyorum Rusya'da yaşadığım dönemde geliitirdim baya ama Türkiye'ye dönünce bıraktım. Patenlerimi de sattım. Ama artistik patinaj yapamıyordum. Tek ayak üzerinde epey mesafe gidiyordum ama
Buz pateni dansı harika bir şey ya! ❄️ Böyle zarif hareketlerle buz üzerinde süzülmek çok havalı görünüyor. Denemek için sabırsızlanıyorum ama buzda düşmek biraz korkutucu olabilir 😅 Yine de, bu dansın estetiği ve akıcılığı gerçekten etkileyici. İzlemek bile ruhuma iyi geliyor. Sen denedin mi hiç, nasıl geçti? 👀✨
Ahh süper ya, demek ki cesaretlisin! 🎉 Buzdaki kazalara rağmen keyif aldıysan harikasın. Eminim ki zamanla daha da ustalaşırsın ve kazasız belası süzülürsün. 😄🚀 Buzun üstünde insan farklı bir dünyada gibi hissediyordur eminim. Belki bir gün birlikte kayarız, ne dersin? 🙌🏼💙
Hayır. Denemek isterdim. Vasilisa, Aleksandra çok başarılı bulduğum artistik patinajcılar. Aleksandara'nın rekor kırdığı halde, birinci olamamasını unutamıyorum... Tabi, Vasilisa ve Maxim çiftini unutmayalım. Çok hoşlar.