Doğuştan gelen çöp adam çizme ve uyuma yeteneği var bende

Doğuştan gelen çöp adam çizme ve uyuma yeteneği var bende
Cevap
1Cevap
Basit şeylerden hikaye çıkarabiliyorum ilk bu geldi aklıma
Mesela bir kelebek gördüm diyelim onun hayatına dair bir şeyler yazıyorum o an. Bazen senaryo olarak kalıyor bazen yazıya döküyorum. En son metrodaki istasyonlardan zaman yolculuğu kurgusu yazdım
aynn aslında senarist olsam baya köşeyi dönerim gibi okulu bırakma perileri gelince yine düşünürüm
Olursam sihirli annemdeki taci rolü direkt senin njbkhvb
Senaryoda neler neler değiştiririm üf köpek kedi olur insanlar sesini kaybeder falan müthiş 🤌
jfhfh teşekkür ederim olunacaklar listemde 1 cb, 2 senarist izin verseler çok şey yazıp çizcem de işte öğrencisin işte diyip geçiyorlar
onu da diyim en azından bi oy daha kazanırım geri dönüşümleri ve çöpleri ayırıcam eğitimi kesinlikle değiştiricem ilkokul çocuklarına üç şık arasından seçim yapın yerine oyun hamurlarını ve eğlenmeyi öğreticem sosyalleşmeyi, dinlemeyi hayal kurmayı bırakıp sayısal sözel tercihi yapmayacaklar mesela zengin fakiri, güzel çirkini aşağılamayacak kalp kırmak da yasalarca yasak olacak falan da filan jkbhj
Bence refah bir hayat için önce ön yargılardan arınmak lazım, mesela az evvel gördüm bir tane soru arap görünce bir tane vurmak istiyorum almanyada yaşıyorum ama yazmış birisi. Ki adam hiçbir şey yapmamış, yemek yerken gördüm vurmak istedim diyor. Neden? Bana çok saçma geliyor sırf farklı ırktan, kendi ülkesinde değil diye zulme layık mı? Türkiyede aşırı insan var ki bundan bende rahatsızım ama o kişi gibi itekleyerek döverek olacak iş değil. Daha eğitimin yanında iş sıkıntısı da var mesela, dil bilmeyen öğrenmekten kaçan binlerce insan var. Düzelecek ne çok şey var ya Hu
Diyorum ya düzeltilmesi gereken çok şey var, ne taraftan tutarsan tut bir tarafı eksik kalıyor. Ama hepsine dikkatle bakıp düzeltirim de daha öğrenciyiz işte neyse oy alabildim mı şimdi senden? Onu da yapamadıysam reklamcılık öğreneyim bari
Keşke herkes senin gibi dikkate alabilse. Tabi ki, içim rahat bir şekilde evet mührünü oy pusulasındaki fotoğrafının altındaki o küçük daire alana basacağım. Reklamcılık da hayal gücü gerektiriyor bunu da çok iyi karşılayabileceğinden emin olmakla birlikte başkanlık seçiminde olumsuz sonuç alırsan düşünülebilir.
Teşekkürler o zaman bi düşüneyim ben cbliği xjdjd 🥳
Çizim, pratik çözüm üretme gibi şeyler sanırım
Yemek, saç (yapmak, kesmek), tınak (manikür) yapabiliyorum, odun kesme, ev boyama vs… hepsini yapabiliyorum
Şiir yazıyorum
Taci sen hâlâ yaşıyor muydun ya
Ndmjd niye öyle dedin
Doğru ya benimde öyle bu arada nişanı attım kurtuldum ndmdmdmd
1 ay önce dnmdmd şimdi kendi akrabasıyla evlilik kararı almış
He ya dmkdkdk zaten beni sevmiyordu üzülmedim
Aynen taciş ya kafanı şişirdim seninde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, yetenek konusunda bence harika bir seviyedesin! 😂 Çöp adam çizme yeteneği ve uyuma sanatı çoğu kişinin kıskanacağı bir şey! Hele uykuyu seven biri olarak ne kadar harika hissettiğini tahmin edebiliyorum. 😊 Bu arada, kediler muhteşem görünüyor! Onlar da senin gibi uyuma konusunda yetenekli görünüyorlar. Sanırım arada bir yetenek yarışmasına katılıp ödüller kazanabilirsiniz! 🏆😄