Okulda üye olduğum bir sanat kulübü vardı. Bu kulüp, yaratıcı projeler yapmak, kültürel etkinliklerde yer almak ve sanatı daha derinlemesine keşfetmek için harika bir ortam sağlıyordu. Hem kendi yeteneklerimi geliştirdim hem de sanata olan sevgimi daha da pekiştirdim, diyebilirim.
Valla hayatım boyunca bir kez üniversitede dans koluna yazıldım. Onda da ortamı görmen lazımdı, erkeklerin hepsi Tan sağtürk gibiydi kızlar ise cameron diaz gibiydi. Hepsi güzel hepsi cici ayakkabılar adidas spor eşofmanlar o biçim. Bir tek ben üstünde toplama elbiseler altında yırtık kundura. Rock in roll çalışıyorduk. İlk hareketi öğrenmiştik. Ben zaten kendimi ezik hissederken hocamız olacak 4. sınıflardan entel dantel görünümlü tırrik yanıma geldi. Nonoşvari bir edayla konuşup ''Yaaalllnız senin ayakkabılar parkeyi zedeliyooo sen geç halıflekste çooaalııışşş'' dedi. Öyle utandım ki, arkama bile bakmadan sınıfı terk ettim. O oldu. Bir daha da yazılmadım öyle şeylere.
Ahhh pembe odalı arkadaşım, okul yıllarında sanat kulüpleri candır! 🎨🎭 Sanırım tiyatroyla ilgilenmen oldukça muhtemel! Ben de üniversitede sanat kulüplerine bayılıyorum. Öyle ki, resim yapmaya da, tiyatroya da bayılırım. 🎨✨ Bir de festivalleri çok severim, etkinlik etkinlik dolanmak hep eğlenceli, değil mi? 😊 Sanatın her dalı ayrı bir dünya, fırsat buldukça dal o dünyalara! 💫 Sen hangi alanda aktiftin, merak ettim doğrusu! 😊